Waar kun je het programma ‘Het Kinderziekenhuis’ online kijken?

Er is een nieuw programma verschenen: Het Kinderziekenhuis. Hierin opent het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht haar deuren en worden de verhalen van personeel, kinderen én ouders getoond. Misschien ben je hier wel heel benieuwd naar, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘Het Kinderziekenhuis’ online kijken?

Het Kinderziekenhuis is sinds kort op tv te zien. Iedere dinsdag kijk je om 20:30 uur naar een nieuwe aflevering op RTL 4. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Kinderziekenhuis bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Het Kinderziekenhuis niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
VideolandRTL is de eigenaar van Het Kinderziekenhuis en daarom vind je dit programma sinds dinsdag 4 juni wekelijks terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Het Kinderziekenhuis’

Voor het nieuwe RTL 4-programma Het Kinderziekenhuis opent het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht haar deuren om de verhalen van zieke kinderen, hun ouders en het zorgpersoneel te laten zien. Een serie waarin positiviteit en hoop centraal staan, en beter worden op nummer één. We volgen de jonge patiënten die gisteren nog kerngezond waren en vandaag levensbedreigend ziek. Maar ook patiënten die geboren zijn met een ernstige afwijking of chronische ziekte. Wat is de impact hiervan op hun leven en dat van hun ouders? Een inkijk in één van de grootste academische kinderziekenhuizen van Nederland.

Streaming informatie over de serie

TitelHet Kinderziekenhuis
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: RTL
Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.