Nu te zien op discovery+: realityprogramma op de boerderij ‘Kim & Koen Gaan Het Anders Doen’

Ben jij sinds de lancering alle afleveringen van Boerderij van Dorst direct gaan bingewatchen en ben je verslaafd aan realityprogramma’s op discovery+ als Jaimie: In The Vaes Lane en Eating With My Ex? Dan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je, want Kim Feenstra en Koen Kardashian schitteren vanaf 18 november 2021 in hun eigen boeren realityserie Kim & Koen Gaan Het Anders Doen.

Realityprogramma ‘Kim & Koen Gaan Het Anders Doen’ is vanaf 18 november 2021 wekelijks te zien op discovery+

De welbekende Nederlanders Kim Feenstra en Koen Kardashian gaan het allemaal eens even helemaal anders doen. Ze verruilen in een splinternieuwe serie van discovery+ hun luxe, stadse leven vol glitter en glamour voor een echt boerenbestaan in het mooie Twente. Samen trekken ze in op de boerderij van (koeien)boer Gerrit in het pittoreske Usselo en laten zich onderdompelen in het boerenbedrijf van de familie.

De twee maken kennis met de tradities en gebruiken van de familie & de regio en dat betekent handen uit de mouwen! Koeien melken, op zondag naar de kerk, schapenhoeden, feesten in de keet en met 100 km per uur meedoen aan een heuse grasmaaierrace. Zijn het boeren in de dop of willen ze met gierende banden terug naar de stad?

Vanaf 18 november 2021 is Kim & Koen Gaan Het Anders Doen exclusief te zien op discovery+. Vervolgens zal er elke donderdag een nieuwe aflevering online verschijnen. In totaal zullen er 8 afleveringen worden vertoond in het eerste seizoen van de serie.

Uitzendschema van ‘Kim & Koen Gaan Het Anders Doen’ op discovery+

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag18 november 2021
2Donderdag25 november 2021
3Donderdag2 december 2021
4Donderdag9 december 2021
5Donderdag16 december 2021
6Donderdag23 december 2021
7Donderdag30 december 2021
8Donderdag6 januari 2022

Wie zijn Kim Feenstra en Koen Kardashian?

De Groningse Kim Feenstra werkt als actrice, model en fotografe. Zij werd in het voorjaar van 2006 vooral bekend van haar winst van Holland’s Next Top Model. Sindsdien heeft ze ook een paar klussen als actrice gehad in films als Verliefd op Ibiza (2013) en Mannenharten (2013). Ze laat over de realityserie op discovery+ het volgende weten:

“Dit programma was een rollercoaster. Lachen, gieren, schelden, huilen, de rust, de drukte, de stilte, het lawaai. Ik vond het een mooi avontuur. Bepaalde dingen waren leerzaam en neem ik met me mee. En Koen zit in mijn hart. Gelukkig heb ik een groot hart anders zou de Koen Pieter van Dijk tornado niet passen!” – Kim Feenstra

Koen Kardashian is een presentator en zanger die vooral bekend is geworden van zijn werk voor MTV. Zijn naam is een pseudoniem van Koen Pieter van Dijk. Mogelijk heb je hem voorbij zien komen in Jaimie: In The Vaes Lane over Jaimie Vaes op discovery+ of ken je hem nog van zijn presentatieklus met haar van Just Tattoo of Us. Zelf vertelt hij over zijn nieuwe programma:

“Het was soms afzien en soms verlangde ik naar luxe, maar naast dat alles was het een waanzinnige tijd. We hebben zo gelachen met elkaar. Kim is voor mij de aangewezen vriendin om dit samen te doen. Twee weken vol in de basis is denk ik voor iedereen weleens goed!” – Koen Kardashian

Avonturen op de boerderij in ‘Kim & Koen Gaan Het Anders Doen’ op discovery+

In de eerste aflevering van Kim & Koen Gaan Het Anders Doen zullen we meteen een goede indruk krijgen van de avonturen van de twee realitysterren op de boerderij. Ze landen met een helikopter in stijl in het weiland, waar boer Gerrit (76) hen opwacht. Gerrit laat hen kennismaken met zijn boerderij en natuurlijk met zijn vrouw Anni en zoon Erwin. Kim & Koen slapen gedurende hun verblijf in een caravan op het erf. Dat is andere koek in vergelijking met de 5 sterrenhotels die Kim & Koen gewend zijn! In het donker naar buiten om naar het ‘toilet’ te gaan is voor Koen een hele opgave en Kim laat weten dat zij een grasfobie heeft. Dat tezamen met Koen zijn angst voor alles wat beweegt, zorgt hun verblijf voor hilarische momenten.

Na de kennismaking wordt het vanaf de tweede aflevering tijd om de luxe poezen aan het werk te zetten. De sneakers worden verruild voor laarzen en de overals worden uit de kast getrokken. Tijd om de koeien van boer Gerrit te gaan melken. Door zowel Kims grasfobie als Koen zijn angst voor dieren, wordt dit wel een hele grote uitdaging! Maar er wachten meer klusjes: de melkketel schoonmaken, de stal van de kalfjes uitmesten, aardappels rooien, een deur schilderen en de eieren voor het ontbijt uit het kippenhok halen. Boerin Annie kan vanwege haar nieuwe heup en beperkte mobiliteit wel wat hulp gebruiken in de keuken. Als Kim & Koen het avondeten moeten verzorgen, kiezen ze voor een makkelijke oplossing; ze laten sushi bezorgen. Maar valt dat in de smaak bij de familie die altijd groente, vlees en aardappelen eet?

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsissen & Beeld: Discovery