Alles over Kim uit ‘De Verraders’ 2024

Op vrijdag 16 februari 2024 is een gloednieuw seizoen van De Verraders van start gegaan. Dit keer nemen er geen BN’ers plaats aan de Ronde Tafel, maar doen er alleen maar onbekende mensen mee. In de eerste aflevering maakten we kennis met Kim. Maar wat weten we allemaal over deze kandidaat?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Nieuw seizoen ‘De Verraders’ met onbekende Nederlanders

Na drie seizoenen met BN’ers als kandidaten, doen er dit jaar bij De Verraders alleen maar onbekende Nederlanders mee. Afgelopen voorjaar konden mensen zich opgeven om mee te doen. Uit alle aanmeldingen bleven uiteindelijk 22 kandidaten over. Zij worden in het programma opgesplitst in Verraders en Getrouwen. Wie kun je vertrouwen? En wie lopen de boel te saboteren?

Wie is Kim?

Kim is een van de 22 onbekende Nederlanders die dit seizoen meedoen aan De Verraders. In het spel startte ze als een Getrouwe. In het dagelijks leven is de 31-jarige werkzaam als voedingscoach en personal trainer. In 2023 nam ze afscheid van haar baan als tandartsassistente om zelfstandig aan de slag te gaan als ‘The Booty Coach’. Door middel van trainingen helpt ze vrouwen bij het vormen van rondere billen. Dit doet ze in haar eigen studio in Monster.

Binnen De Verraders is ze ontzettend fanatiek en recht voor zijn raap. Wanneer haar iets niet zint, zal ze dit ook duidelijk maken. Naar eigen zeggen is ze in staat om een grote groep mensen te beïnvloeden. Een talent die nog weleens van pas kan komen om De Verraders op te sporen.

In eerste instantie had Kim zich opgegeven als Verrader. Toch zag ze de rol als Getrouwe meer zitten, omdat ze zo iedereen kan ontmaskeren. Inmiddels heeft de 31-jarige een nieuwe rol gekregen en heeft ze haar medeverraders Tom en Ebru uit het torentje weten te verbannen. Samen met kersverse verrader Tristan zal zij proberen de finale te bereiken, voordat ze mogelijk zelf wordt verbannen aan de ronde tafel.

Meer informatie over ‘De Verraders’

Een groep BN’ers strijdt op een prachtige locatie om een grote zilverschat. De Verraders doen er alles aan om het zilver voor zichzelf te houden en de Getrouwen proberen de Verraders te verbannen. Want de Verraders deinzen er niet voor terug om iedereen tegen elkaar uit te spelen en iedere nacht een Getrouwe te ‘vermoorden’.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021-
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.