Pathé Thuis lanceert spannende actiethriller ‘Killing Field’ (2021) met Bruce Willis en Chad Michael Murray

“Your land. Your rules. Your fight.” Deze spannende film bomvol actie werd in 2021 uitgebracht onder de titel Survive the Game, maar staat inmiddels vooral bekend onder de naam Killing Field. Vanaf vandaag, woensdag 2 februari 2022, kun je bij Pathé Thuis kijken naar de actiethriller met de legendarische Bruce Willis en Chad Michael Murray. Nog mooier: alléén vandaag krijg je 40% korting en kun je de film huren voor €2,99 (en beginnen met kijken in de komende 30 dagen).

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘Killing Field’ / ‘Survive the Game’ (2021) is vanaf woensdag 2 februari te zien bij Pathé Thuis

Maak je klaar voor een avond vol geweld en sensatie op je beeldscherm, want je kunt vanaf vandaag eindelijk de film Killing Field in Nederland bekijken. Natuurlijk verwacht je heel wat van een actiefilm met Bruce Willis, maar ook het koppel van Eric (Chad Michael Murray) en Hanna (Sarah Roemer) vertolkt een belangrijke rol in de film. Leuk feitje: deze acteur en actrice zijn ook in het echte leven man en vrouw.

Killing Field is nu te streamen via Pathé Thuis. Deze videodienst heeft de uitzendrechten alvast gekregen, terwijl de film op het moment van schrijven nog niet te zien is bij Netflix, Videoland, Disney+ of een andere streamingdienst. Je kunt ervoor kiezen om de film te huren vanaf €4,99 of te kopen voor €9,99. Wanneer je hem huurt, krijg je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Vervolgens heb je 48 uur om hem volledig af te spelen. Verder is er een introductie-aanbieding georganiseerd, waardoor huren alléén vandaag slechts €2,99 kost. Reserveer hem dus maar snel.

Pittig commentaar, maar dat is Bruce Willis wel gewend

Zoals in het onderstaande overzicht te zien is, wordt de film niet met al te hoge beoordelingen beloond. Bij IMDb wordt door iets meer dan 3.000 kijkers een magere 4,3 aan de film toebedeeld, terwijl Killing Field op Rotten Tomatoes slechts een score van 14% (critici) en 9% (publiek) krijgt. Dat hoeft echter niet veel te zeggen over je kijkplezier, want Bruce Willis heeft eerder kijkcijferkanonnen geproduceerd die niet al te hoge ratings ontvingen.

Death Wish (2018) en Motherless Brooklyn (2019) kregen nog respectievelijk een 6,3 en 6,8 op IMDb, maar daarna verschenen in 2021 Cosmic Sin en Out of Death. Deze twee titels met de beroemde acteur kregen op de internationale filmdatabase slechts een 2,5 en 3,2 uit 10 sterren. Was er dan helemaal niemand die de film bekeek en ervan genoot? Dat is absoluut niet het geval. Zo wist Cosmic Sin een keurige 12.000 stemmen binnen te halen op IMDb en stond Out of Death vorige zomer meerdere weken in de Pathé Thuis Top 10 van best bekeken films. Vervolgens verscheen de film recentelijk op Netflix, waar hij opnieuw in de Nederlandse hitlijst belandde.

In een recensie van The Guardian vertelt Leslie Felperin dat ze vindt dat “Bruce Willis zijn campagne van reputatie-zelfvernietiging voortzet – niet dat hij nog zo ver te vallen heeft – met deze lompe, afgeleide actiethriller…”. Bobby LePire van Film Threat is een stuk positiever: “Survive The Game mag dan wel een vaak verteld verhaal vertellen, maar het script vermijdt de meeste bekende stijlfiguren ten voordele van een actiegame zonder franje.”

Met andere woorden: meningen verschillen en een avondje ‘schieten en genieten’ kan nooit kwaad. Zet hem dus maar op je kijklijst en begin snel met streamen. Laat daarna ook vooral even in de Facebook groep van Pathé Thuis-kijkers weten wat je ervan vond. Veel kijkplezier!

Killing Field (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Agent David raakt gewond na een misgelopen drugszaak. Zijn partner Carl zet de achtervolging op de boerderij voort. Deze is eigendom van de gekwelde Eric die samen met Carl vecht om ze te stoppen. Dan blijken er meer bendeleden te zijn…

TitelKilling Field / Survive the Game
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 37 minuten
CategorieActie, Thriller
IMDb4,3 uit 3.100 stemmen
RT Tomatometer14% uit 7 recensies
RT Audience Score9% uit minder dan 50 beoordelingen
RegisseurGames Cullen Bressack
CastChad Michael Murray, Swen Temmel, Bruce Willis, Michael Sirow, Kate Katzman, Sean Kanan, Simon Phillips, Zack Ward, Donna D’Errico

Synopsis: Pathé Thuis