BBC maakt een einde aan Killing Eve, vierde seizoen wordt het laatste

Nadat we sinds oktober 2020 eindelijk kunnen genieten van het derde deel van Killing Eve op Videoland, staat ook de komst van seizoen 4 inmiddels voor de deur. Wie zich echter afvraagt of de BBC-serie, die momenteel in Nederland te zien is op Videoland, ook een vijfde seizoen krijgt heeft in maart 2021 treurig nieuws te horen moeten krijgen. Lees hier wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Killing Eve seizoen 5 op Videoland?

Waar gaat het verhaal van Killing Eve over?

Killing Eve draait om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares, en Eve de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje verwezenlijkt niet haar dromen, om een spion te worden. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen gaan nek aan nek, in dit legendarische spel van kat en muis.

Titel: Killing Eve
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Maker: Phoebe Waller-Bridge
Cast: Jodie Comer, Sandra Oh, Fiona Shaw
IMDb: 8.3 uit 80.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Komt er een Killing Eve seizoen 5 op Videoland of een andere streamingdienst?

Helaas komt er na vier seizoenen een einde aan de populaire serie Killing Eve. Dat heeft de BBC op dinsdag 16 maart 2021 bekendgemaakt in een interview met Deadline. De grote sterren van de show, Sandra Oh en Jodie Comer, hebben in hetzelfde interview ook een reactie gegeven op het jammerlijke nieuws.

Sandra Oh: “Killing Eve is een van mijn grootste ervaringen geweest en ik kijk ernaar uit om binnenkort weer in de opmerkelijke geest van Eve te duiken. Ik ben zo dankbaar voor alle cast en crew die ons verhaal tot leven hebben gebracht en voor de fans die zich bij ons hebben aangesloten en terug zullen komen voor ons spannende en onvoorspelbare vierde en laatste seizoen.”

Jodie Comer: “Killing Eve is de meest buitengewone reis geweest en één waar ik voor altijd dankbaar voor zal zijn. Dank aan alle fans die ons gedurende de hele reis hebben gesteund en zijn meegekomen voor de rit. Hoewel aan alle goede dingen een einde komt, is het nog niet voorbij. We willen een slotseizoen maken om nooit te vergeten.”

Dat belooft veel goeds voor het allerlaatste seizoen van de serie rondom het spannende kat-en-muisspel tussen Eve en Villanelle. Wanneer seizoen 4 op Videoland komt en of Killing Eve in de toekomst ook op een andere streamingdienst in Nederland als Netflix, Amazon Prime Video of Disney+ te zien gaat zijn, is op dit moment nog niet bekend.