Killing Eve seizoen 4 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

Het heerlijke nieuws dat seizoen 3 van Killing Eve op 26 oktober 2020 verscheen bij Videoland betekende veel goeds voor fans! Nu willen ze echter ook graag zo snel mogelijk het vierde seizoen bekijken. Lees hier wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Killing Eve seizoen 4 op Videoland?

Waar gaat het verhaal van Killing Eve over?

Killing Eve draait om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares, en Eve de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen. Eve is een super slimme beveiligingsagente. Haar saaie bureaubaantje verwezenlijkt niet haar dromen, om een spion te worden. Villanelle is een elegante, getalenteerde killer, die zich vastklampt aan de luxe die zij zich kan veroorloven door haar gewelddadige beroep. De twee fanatieke, intelligente vrouwen gaan nek aan nek, in dit legendarische spel van kat en muis.

Titel: Killing Eve
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Maker: Phoebe Waller-Bridge
Cast: Jodie Comer, Sandra Oh, Fiona Shaw
IMDb: 8.3 uit 79,211 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Killing Eve seizoen 4 op Videoland?

Wanneer komt Killing Eve seizoen 4 op Videoland?

Momenteel is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van Killing Eve naar Videoland zal komen, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het door de release van deel 3 eind 2020 niet voor eind 2021 zijn dat seizoen 4 online verschijnt. Wij houden je hiervan op de hoogte via je mail.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Killing Eve vind je hier 🍿

Komt er een Killing Eve seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is het nog niet bekend of er een vijfde deel van de serie zal volgen, maar we laten het op de website van Streamwijzer weten zodra hier meer over bekend is.

Welke teaser of trailer is er van Killing Eve seizoen 4?

Er is helaas nog geen trailer van het vierde seizoen, maar natuurlijk kun je wel alvast opwarmen met de beelden van deel 3!