Waar kun je de serie ‘Killing Eve’ (2018-2022) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Killing Eve uit 2018. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8.3 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, NLZIET, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Killing Eve uit 2018 online kijken?

NLZIET: Hier zijn alle vier seizoenen van Killing Eve momenteel via de NPO te zien. Ga direct naar Killing Eve bij NLZIET.

Videoland: Deze titel is te bekijken op Videoland. Ga direct naar de serie op Videoland.

Verhaal van Killing Eve (2018)

Eve heeft een kantoorbaan bij MI5 die haar droom om spion te worden bij lange na niet kan vervullen. Villanelle is een ongrijpbare moordenares die geniet van de luxe waarmee ze zich, dankzij haar werk, kan omringen. Deze twee razend slimme vrouwen raken door elkaar geobsedeerd, hetgeen leidt tot een spannend kat-en-muisspel.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2018
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Makers: Phoebe Waller-Bridge
Cast: Jodie Comer, Sandra Oh, Fiona Shaw
IMDb: 8.3 uit 10 op IMDb
Bestel: Bestel via Bol.com


Synopsis: NLZIET

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.