Liam Hemsworth is een in de val gelokte crimineel in ‘Killerman’ (2019), vanaf vrijdag te zien bij Film1

Op vrijdag 1 oktober 2021 voegt Film1, de streamingdienst die zich profileert onder het motto “Altijd Een Goede Film” de thriller Killerman uit 2019 toe aan het aanbod. In de film is Liam Hemsworth een crimineel uit New York die in een val loopt van corrupte agenten, waarna hij wakker wordt met geheugenverlies en een grote lading drugs en geld.

Killerman (film, 2019) met Liam Hemsworth is vanaf 1 oktober te zien bij Film1

Onder de nieuwe films op Film1 in oktober 2021 vallen de muzikale misdaadfilm Baby Driver (2017), het Nederlandse kijkcijferkanon Onze Jongens in Miami (2020), de dramafilm Our Friend (2019) en natuurlijk de thriller Killerman (2019) met Liam Hemsworth.

Misschien ken je Hemsworth nog van één van zijn andere films, want inmiddels heeft hij een behoorlijke lijst aan rollen opgebouwd. Zo was hij Gale Hawthorne in de Hunger Games-films, maar speelde hij ook Jake Morrison in Independence Day: Resurgence (2016). Verder kun je hem misschien kennen als Blake in Isn’t It Romantic (2019), waarin hij samen met Rebel Wilson en Adam Devine op het witte doek verscheen.

Verhaal en meer informatie van ‘Killerman’ (2019)

Actiethriller met Liam Hemsworth als een crimineel uit New York die in een val loopt van corrupte agenten en na een wilde achtervolging wakker wordt met geheugenverlies, onwetend hoe hij aan een grote lading drugs en geld is gekomen.

SoortFilm
Jaar2019
TaalEngels
Duur1 uur en 52 minuten
CategorieThriller
IMDb5,4 uit 5.800 stemmen
RegisseurMalik Bader
CastLiam Hemsworth, Emory Cohen, Diane Guerrero, Suraj Sharma, Julia Vasi, Zlatko Burić, Mike Moh, John Cenatiempo, Jay Huguley

Trailer

Bekijk hieronder de zinderende trailer van Killerman met Liam Hemsworth.