Waar kun je de film ‘The Kill Room’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Kill Room (2023) online kijken kunnen. Deze film met Uma Thurman en Samuel L. Jackson draait om een tweetal dat de kunstwereld op z’n kop zet. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Kill Room’ (2023) online kijken?

The Kill Room draait sinds 16 november 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Kill Room bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film onlangs toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Kill Room niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Kill Room is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
NetflixDeze film is sinds 22 mei 2024 te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Kill Room’ (2023)

Kunsthandelaar Patrice Capullo (Uma Thurman) wordt door Gordon Davis (Samuel L. Jackson) benaderd om via haar slechtlopende kunstgalerie geld wit te wassen. Het enige probleem: ze heeft iets nodig dat ze kan verkopen. Als Davis ‘collega’ Reggie een schilderij maakt dat voor hoge prijs wordt verkocht, wordt de mysterieuze artiest onbedoeld een sensatie in de kunstwereld. Ondertussen ontdekt Patrice dat Reggie een huurmoordenaar is en wil ze zo snel mogelijk van hem af. Daarvoor moet ze alleen wel een gevaarlijk klusje opknappen op de kunstbeurs van Miami.

Streaming informatie over de film

TitelThe Kill Room
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 38 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Komedie
RegisseurNicol Paone
CastUma Thurman, Samuel L. Jackson, Joe Manganiello

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.