Deze 5 films kijk je nu met verbluffende korting tijdens de Mega Movie Weken bij Pathé Thuis

Je hebt nog maar een paar dagen de tijd om gebruik te maken van flinke kortingen tijdens de Mega Movie Weken bij Pathé Thuis. Tot en met 19 september zijn er heel veel films sterk afgeprijsd op het video on demand-platform. Hieronder vind je 5 filmtips uit de 100 titels in de kortingsactie die het kijken zeker waard zijn.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

5x Kijktips voor films met verbluffende korting tijdens de Mega Movie Weken bij Pathé Thuis

1. The Little Things (2021)

Hulpsheriff van Kern County Joe “Deke” Deacon wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Dat had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt.

50% korting: van €5,99 nu tijdelijk voor €2,99 ✅

2. Great White (2021)

Wat een vlucht vol plezier had moeten zijn verandert in een regelrechte nachtmerrie als ze crashen in de oceaan. Met z’n vijven moeten ze in een kleine rubberboot overleven terwijl mens-etende haaien hongerig langs zwemmen. Great White is al een paar weken een enorm kijkcijferkanon bij Pathé Thuis.

40% korting: van €4,99 nu tijdelijk voor €2,99 ✅

3. Wonder Woman 1984 (2020)

Diana werkt als antropologe en probeert haar activiteiten als Wonder Woman geheim te houden. Wanneer Maxwell Lord haar instituut bezoekt, komt hij met behulp van collega Barbara Ann Minerva in het bezit van een mysterieuze Dreamstone.

50% korting: van €5,99 nu tijdelijk voor €2,99 ✅

4. The Hustle (2019)

Twee vrouwelijke bedriegers lopen elkaar tegen het lijf. Ze werken in totaal verschillende werelden maar besluiten voor hun volgende klus de handen in elkaar te steken. Hun doelwit is een tech-miljardair van begin twintig.

33% korting: van €2,99 nu tijdelijk voor €1,99 ✅

5. Anna (2019)

De Russische Anna is werkzaam als verkoopster. Tot ze internationaal doorbreekt en het helemaal maakt als mode-icoon. Achter haar mooie uiterlijk huist evenwel een duister geheim als ze een dubbelleven leidt als huurmoordenaar.

33% korting: van €2,99 nu tijdelijk voor €1,99 ✅

Mega Movie Weken op Pathé Thuis duren nog tot en met 19 september 2021

“100 titels. Verbluffende korting. Start jouw Mega Movie Weken vandaag.” Met die slogan luidde Pathé Thuis een nieuwe topactie in. Op de actiepagina van de Mega Movie Weken vind je 100 films die tijdelijk flink afgeprijsd zijn. De actiekorting is zowel geldig voor kijkers die al een account hebben bij de streamingdienst als nieuwe liefhebbers die nog gratis een account aan willen maken.

Oscarwinnaars, recente films en titels met een sterrencast

Ze hebben bij de redactie zeker niet de minste films gekozen voor de actie. We zien Oscarwinnaars terug in het overzicht, veel recente films uit 2020 en 2021 en heel veel titels met bekende topacteurs. Zo bekijk je ook de actiefilm Out of Death (2021) met al meerdere weken een vermelding in de Top 10 van populairste films, de roemruchte horrorfilm The Nun (2018), de keiharde actiefilm John Wick 3 – Parabellum (2019) en Christopher Nolan’s oorlogsblockbuster Dunkirk (2017). Alle films zijn voor €1,99 of €2,99 te streamen. Bekijk zelf het aanbod van de actie via de rode knop bovenaan dit artikel.