Kijkers reageren op de eerste aflevering van The Falcon and The Winter Soldier bij Disney+

Kijkers op social media blijken razend enthousiast te zijn over de gloednieuwe Marvel-serie ‘The Falcon and The Winter Soldier’ op Disney+. In dit artikel vind je wat kijkers via social media zeggen over deze nieuwste release op Disney’s video on demand-platform.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Reacties van kijkers op Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier bij Disney+

Natuurlijk hebben we in onze recensie we laten weten wat wij zelf van The Falcon and The Winter Soldier op Disney+ vinden, maar daarnaast willen we ook graag uitlichten wat men op sociale media vindt van de nieuwe Marvel-serie. Wie op Twitter de hashtag #TheFalconAndTheWinterSoldier volgt, ziet onder andere deze 10 reacties van de eerste kijkers van de fonkelnieuwe serie.

Lees ook: Recensie: aflevering 1 van ‘The Falcon and the Winter Soldier’ op Disney+ lijkt de start van de ultieme Marvel-serie 🍿

1. Na WandaVision zijn we helemaal klaar voor onze nieuwste Marvel-verslaving

2. Dat openingsgevecht… Wow, just wow… 😍

3. Vette technische snufjes? Check!

4. Een flinke portie humor? Check!

5. Een fantastische acteur in de hoofdrol van Sam Wilson? Hele, hele dikke check!

6. Vergeet Bucky Barnes niet, want we zien hier ineens een hele andere kant van The Winter Soldier

7. Stiekem worden alle Marvel-fans direct een beetje verliefd

8. Maar niet alleen de hoofdrolspelers blijken geliefd…

9. En vergeet zeker de zus van Sam, Sarah Wilson, niet!

10. SPOILER: dit kunnen we natuurlijk allemaal echt niet hebben… Het doet een beetje pijn.

Verhaal, trailer, details en streamingdienst van The Falcon and The Winter Soldier (2021)

The Falcon and The Winter Soldier is een Marvel-serie die op 19 maart 2021 gelanceerd is op Disney+. Doordat Marvel één van de zes onderdelen van Disney+ is (samen met Pixar, Disney, Star Wars, Star en National Geographic), zal hij enkel te bekijken zijn met een abonnement op Disney+. Overigens zal de serie ook niet verschijnen op andere video on demand-platforms, zoals Netflix, Videoland of Amazon Prime Video.

Waar gaat de serie over?

De Falcon en The Winter Soldier is een nieuwe serie met Anthony Mackie als Sam Wilson aka The Falcon, en Sebastian Stan als Bucky Barnes aka The Winter Soldier. Het paar, die samenkwamen in de laatste momenten van Avengers Endgame, gaan op een avontuur dat hun vaardigheden en geduld op de proef stelt. De serie is geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. De zesdelige serie heeft een sterrencast met Daniel Brühl als Baron Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker.

Marvel Studios’ The Falcon and the Winter Soldier | Officiële Trailer | Disney+ NL

Uitzendschema

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag19 maart 2021
2Vrijdag26 maart 2021
3Vrijdag2 april 2021
4Vrijdag9 april 2021
5Vrijdag16 april 2021
6Vrijdag23 april 2021

Het volledige aanbod van films en series op Disney+ vind je bij de pagina met het volledige Disney+ aanbod in Nederland.