Kijkers verbluft door verffiasco en “familieruzie” bij Chateau Meiland

Zat je gisterenavond niet voor de buis en wil je graag weten wat je hebt gemist? Wij helpen je graag een handje en lichten een aantal opmerkelijke reacties op Twitter uit. Zo sprak men ditmaal volop over het klantonvriendelijke gedrag, onderlinge vijandigheid en gebrek aan klusvaardigheden bij Chateau Meiland. Je kunt via het aanbod van KIJK onder andere online bij NLZIET de volledige aflevering terugkijken.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Aflevering van gisteren: familie Meiland klust in Pension Code Rosé

De Meilandjes hebben weer een nieuw project dit seizoen en dat is het openen van een eigen pension: Code Rosé. Zelf omschrijven ze het als een “boutique zelfservice pension, van check-in tot check-out”, maar om dat te bereiken moet er eerst nog behoorlijk veel geklust worden aan het pand. En dat zorgt voor heel wat opmerkelijke momenten, waar kijkers online volop over meetikken met hun meningen via social media. Hieronder vind je twee opmerkelijke fragmenten uit de aflevering van gisteren.

Links zie je dat de reserveringen voor Code Rosé binnenstromen en dat Maxime en Erica het goede nieuws komen brengen aan Martien. Hij kan niet geloven hoeveel boekingen er inmiddels al gedaan zijn. De rechter video toont onderlinge frictie in de familie, omdat Erica aangeeft dat ze de houding van Martien niet meer trekt door hem daarop aan te spreken.

Kijkers reageren via Twitter: “Mr. Visser vragen om te bemiddelen in hun familieruzie”

Benieuwd naar de reacties van kijkers? @popovits schrijft bijvoorbeeld: “De één noemt het “boekingen”… persoonlijk denk ik dat “ramptoerisme” een betere term is”, terwijl @RoNatje1981 haar zorgen uit over de klantvriendelijkheid van de familie door een potentiële gast die op televisie belachelijk wordt gemaakt. Hier vind je een greep uit de berichten die op social media werden geplaatst.

Volledige aflevering is hieronder gratis te zien

Mocht je benieuwd zijn geworden naar de volledige uitzending van gisteren, dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt via KIJK en online tv bij NLZIET alles terugkijken, maar ook hieronder hebben we de video ingesloten. Zo kun je ruim 40 minuten genieten van pure kluschaos in Pension Code Rosé. Veel kijkplezier gewenst.