Nieuwe kerstfilm met Ryan Reynolds is vanaf vandaag te streamen

Een kerstfilm met Ryan Reynolds, Will Ferrell én Octavia Spencer? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar vandaag werd het toch echt werkelijkheid. In Spirited op Apple TV+ worden we getrakteerd op een hele nieuwe, hilarische versie van Charles Dickens’ A Christmas Carol, mét dus een hele hoop topacteurs in de hoofdrollen. Sinds vrijdag 18 november 2022 is de film te zien.

Ryan Reynolds, Will Ferrell en Octavia Spencer in kerstfilm ‘Spirited’

Het verhaal van Charles Dickens’ A Christmas Carol kent iedereen wel: een oude, verbitterde vrek krijgt in de avond voor kerst bezoek van vier geesten en komt daardoor tot inkeer. Na verschillende filmische hervertellingen wordt dit verhaal in Spirited opnieuw tot leven gebracht, maar dan met een hele hoop humor én een flinke dosis musicalnummers.

De hoofdrollen worden dus gespeeld door topacteurs Ryan Reynolds en Will Ferrell, met ook een grote rol voor Oscarwinnares Octavia Spencer. Aan het roer stonden Sean Anders en John Morris, die eerder komedies als Instant Family, Horrible Bosses 2 en Daddy’s Home maakten (die laatste ook weer met Will Ferrell). Dat belooft dus veel goeds! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden om te zien wat je allemaal te wachten staat in deze bizarre kerstfilm.

‘Spirited’ is vanaf 18 november te zien op Apple TV+

De kerstfilm kwam op vrijdag 18 november 2022 naar Apple TV+. Als je je voor het eerst aanmeldt kun je bovendien een proefabonnement afsluiten en 7 dagen gratis kijken naar het complete aanbod. Hieronder vind je drie toffe aspecten aan deze nieuwe film.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Ryan Reynolds, Will Ferrell én Octavia Spencer in de hoofdrollen
2️⃣ Een komische en muzikale versie van het bekende kerstverhaal A Christmas Carol
3️⃣ Van de makers van Horrible Bosses 2, Daddy’s Home en Instant Family

Meer informatie over de film

Stel je het hartverwarmende verhaal van Charles Dickens voor, over een vrek die op kerstavond bezoek krijgt van vier geesten. Maar dan grappiger. En met Will Ferrell, Ryan Reynolds en Octavia Spencer. En ook met geweldige musicalnummers.

TitelSpirited
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 7 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Musical
RegisseurSean Anders, John Morris
CastRyan Reynolds, Will Ferrell, Octavia Spencer

Synopsis: Apple TV+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.