Verrassing! Fonkelnieuwe kerstfilm van ‘Dertigers’ is nu al te zien

Dit jaar is er geen kerstspecial van Oogappels, zoals vorig jaar wel het geval was, maar dat mag de feestdagenpret niet drukken. Dat andere Nederlandse kijkcijferkanon krijgt namelijk wél een extra uitzending. We hebben het over Dertigers: de Kerstfilm. Hij komt op eerste kerstdag op televisie, maar je kunt hem nu al online vooruitkijken. Dat is onder andere mogelijk via NLZIET door het NPO-aanbod.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Speciale kerstfilm voor kijkcijferkanon Dertigers

Met maar liefst 25 miljoen streams is Dertigers momenteel een van de allergrootste series uit ons koude kikkerlandje. Helaas werd het slotseizoen een paar maanden geleden uitgezonden op televisie, maar toch krijg je nog een cadeautje van de makers. Er is namelijk vandaag een speciale kerstfilm gelanceerd die recentelijk aangekondigd werd voor omroep BNNVARA.

Kerstfilms hebben natuurlijk altijd al iets bijzonders, maar deze film heeft een extra ingrijpend detail. Hij is namelijk opgedragen aan de 23-jarige Reiky de Valk. Hij overleed een paar maanden geleden plotseling als gevolg van zelfdoding. In de serie vertolkte hij de rol van Thomas, de zoon van Barts nieuwe vriendin Carmen.

Verhaal van ‘Dertigers: de Kerstfilm’

De crew van Dertigers is helemaal naar het verre noordelijke Lapland afgereisd voor de opnames van de kerstfilm. Anderhalf uur lang kunnen we gaan genieten van een nieuw verhaal van onze favoriete vriendengroep uit Amsterdam. Het verhaal speelt zich ook daadwerkelijk in Scandinavië af. Voorafgaand aan hun tripje blijken er al veel obstakels te ontstaan, waaronder een veel te stille appgroep doordat de groep minder hecht is geworden. Zullen ze weer dichter bij elkaar komen tijdens hun reis?

Bekijk alvast de trailer

Zin om alvast in de stemming te komen? Hieronder bekijk je een korte vooruitblik op de kerstfilm van BNNVARA. Mocht je daarna nog steeds niet genoeg gezien hebben, dan hebben we een extra kijktip voor je. Dit Nederlandse kijkcijferkanon is namelijk gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse serie Dertigers. Die kun je momenteel via Disney+ helemaal bingewatchen.