Waar kun je ‘Kerstappels’ online kijken als je de uitzending gemist hebt?

Op 22 december 2022 was het zover en werd de allereerste Oogappels-kerstfilm ooit uitgezonden op NPO 1. Meer dan 1,3 miljoen mensen keken ernaar en de meesten van hen waren erg enthousiast. Heb jij de uitzending van Kerstappels gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je hem online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de ‘Oogappels’-film ‘Kerstappels’ online kijken?

Kerstappels werd op 22 december 2022 om 20:35 uur uitgezonden op NPO 1. Heb je de uitzending gemist? Dan is het mogelijk om de film online terug te kijken.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Kerstappels op NLZIET. De film is bij streamingdienst NLZIET te zien, omdat de film door de BNNVARA gemaakt is en dus onderdeel uitmaakt van het aanbod van de NPO. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen. Ook de vier seizoenen van de serie zijn hier te vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoDeze videodienst heeft de film niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de film kijken.
⛔️ HBO MaxOp dit moment kun je Kerstappels niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Kerstappels nu niet te zien.
⛔️ VideolandKerstappels is dan wel een Nederlandse film, toch is deze niet te vinden op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Kerstappels’ (2022)

BNNVARA komt met een speciale kerstfilm van de populaire serie Oogappels. Want ook al lijkt kerst de gezelligste tijd van het jaar met spelletjes, mooi gedekte tafels, cadeautjes onder de boom en goede gesprekken aan een vijfgangendiner, de werkelijkheid is meestal toch anders. Ook bij de Oogappels-families komt de boel behoorlijk Under Pressure te staan deze kerst en dat is een feest van herkenning. Met al die onderdrukte irritaties, verplichte diners en borrels, opspelend oud zeer of een overspannen kok achter het fornuis kan het behoorlijk uit de hand lopen.

Streaming informatie over de film

TitelKerstappels
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama
RegisseurWill Koopman
CastBracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter, Jeroen Spitzenberger, Sam Ghilane, Mike Libanon, Eva van der Gucht, Juna de Leeuw, Vera de Vries, Susan Radder, Thor Braun, Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Maas Bronkhuyzen

Synopsis: BNNVARA

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.