Kijktip voor Selling Sunset-fans: ‘Kendra Sells Hollywood’ op discovery+

Ben jij helemaal gek op de Netflix series over het verkopen van luxe vastgoed als Selling Sunset en Selling Tampa? Dan is deze serie op discovery+ echt wat voor jou. Van ‘girl next door’ naar vastgoedvrouw. Dat is het leven van Kendra Wilkinson de splinternieuwe realityserie Kendra Sells Hollywood. Nu exclusief te zien op Discovery’s video on demand-platform.

Realityshow ‘Kendra Sells Hollywood’ is vanaf 5 december 2021 te zien op discovery+

Misschien ken je Kendra Wilkinson al als Amerikaans model en televisiepersoonlijkheid. In 2004 ontmoette ze Hugh Hefner, waarna ze besloot om in zijn villa (de Playboy Mansion) te gaan wonen. We zagen haar daardoor in The Girls Next Door, een programma over het leven in deze bijzondere villa. Later verscheen ze onder andere in de realityseries Kendra en Kendra on Top, maar nu gaat ze een hele andere kant op.

Kendra begint namelijk aan een nieuwe carrière in onroerend goed. Ze heeft slechts acht weken om een plek te bemachtigen bij een van de meest prestigieuze vastgoedbedrijven ter wereld en moet haar wilde leven achter zich laten om te bewijzen dat ze het in zich heeft om heel Hollywood te verkopen. De eerste afleveringen zijn nu te zien en wekelijks verschijnt een nieuwe episode online.

Trailer geeft een eerste inkijkje in Kendra’s carrière in onroerend goed in Hollywood

Benieuwd hoe dit programma in elkaar zit? Dan kunnen we je het beste aanraden om eens een kijkje te nemen bij de onderstaande officiële trailer van Kendra Sells Hollywood: “From a girl next door to selling next level real estate.”

Programma’s als ‘Kendra Sells Hollywood’ over luxe vastgoed zijn enorm in trek

Dit is zeker niet het eerste programma over luxe vastgoed, maar wel één unieke uitzondering vanwege de bijzondere achtergrond van Kendra Wilkinson. Eerder heeft bijvoorbeeld Netflix al een enorm succesvolle serie geproduceerd over de makelaars van de Oppenheim Group die in Los Angeles vastgoed verkopen aan de rijken. Van Selling Sunset werden al 4 seizoenen gemaakt, maar is momenteel al bekend dat er een vijfde deel op komst is.

Verder publiceerde diezelfde streamingdienst vandaag Selling Tampa, een vastgoedprogramma waarin we de powervrouwen van de black-owned makelaardij Allure Realty volgen in de vastgoedmarkt van Tampa.

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: Discovery