Nieuw seizoen ‘Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt’ vanavond op tv

Kees van der Spek keert vanavond terug op tv met een nieuw seizoen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt. Opnieuw gaat de journalist met behulp van verborgen camera’s op zoek naar oplichters in het binnen- en buitenland. Dit seizoen helpt hij onder andere Rob Geus en B&B Vol Liefde-kandidaat Marian. We vertellen je wat je van het nieuwe seizoen kunt verwachten en wanneer de rest van de afleveringen op tv en Videoland verschijnen.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Seizoen tien van ‘Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt’ start op dinsdag 16 april 2024

Op dinsdag 16 april 2024 is het zover en gaat het nieuwe seizoen van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt. Hoewel de misdaadjournalist eerder dit jaar nog op zoek ging naar de Mol, gaat hij in de nieuwe afleveringen op jacht naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Deze onthullingen leiden soms tot heftige confrontaties. Niet alleen in het buitenland gaat Kees van der Spek op zoek, ook in Nederland gaat hij op pad.

In de eerste aflevering wordt Rob Geus geholpen. Zijn foto wordt door iemand in Zwitserland op een datingsite gebruikt. Deze persoon doet zich voor als de presentator en begint vervolgens een relatie met de slachtoffers. Het resultaat is dat ze voor duizenden euro’s worden opgelicht. Ook B&B Vol Liefde-kandidaat Marian roept de hulp van Kees van der Spek in. Ze blijkt opgelicht te zijn door een oud-medewerkster en wordt nu bedreigd, waardoor ze zelfs haar villa eerder al in de verkoop deed. Ook is de misdaadjournalist achter een meestervervalster van gesigneerde Harry Potter gegaan. De halve kunstwereld van Engeland was op zoek naar de crimineel.

Uitzendschema van het programma

Op dinsdag 16 april 2024 verschijnt de eerste aflevering om 20:30 uur op RTL 5. Na de eerste aflevering volgen er nog veel meer. We kunnen namelijk iedere week op hetzelfde tijdstip voor de tv klaar zitten. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze online vrijwel direct terug te kijken via NLZIET. Daarnaast verschijnen de afleveringen ook op Videoland. Hiervoor moet je een dag langer geduld hebben, want de aflevering komt een dag na de tv-uitzending online. Dit betekent dat de eerste aflevering op woensdag 17 april 2024 op de streamingdienst verschijnt.

De vorige drie seizoenen bestonden uit zes afleveringen. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de nieuwe reeks uit hetzelfde aantal episodes bestaan. De laatste aflevering zal dan op dinsdag 21 mei 2024 op tv te zien zijn en op woensdag 22 mei 2024 op Videoland. Als het nieuwe seizoen hetzelfde aantal afleveringen heeft, ziet het uitzendschema er als volgt uit:

AfleveringWeekdagDatum (TV)TijdWeekdagDatum (Videoland)
1Dinsdag16 april 202420:30 uurWoensdag17 april 2024
2Dinsdag23 april 202420:30 uurWoensdag24 april 2024
3Dinsdag30 april 202420:30 uurWoensdag1 mei 2024
4Dinsdag7 mei 202420:30 uurWoensdag8 mei 2024
5Dinsdag14 mei 202420:30 uurWoensdag15 mei 2024
6Dinsdag21 mei 202420:30 uurWoensdag22 mei 2024

Meer informatie over het programma

Kees van der Spek ontmaskert met de verborgen camera oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Niet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters.

TitelKees van der Spek: Oplichters Aangepakt
SoortSerie
Jaar2019-
Duur10 seizoenen
TaalNederlands
CategorieMisdaad
PresentatorKees van der Spek

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.