Kees van der Spek keert dit najaar terug met een nieuw seizoen van ‘Oplichters Aangepakt’

Op dinsdag 16 april 2024 ging het nieuwe seizoen van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt van start. Opnieuw ging de misdaadjournalist op jacht naar oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. De laatste aflevering is inmiddels op tv verschenen. Niet getreurd, want Kees van der Spek keert dit najaar alweer terug op de buis voor een nieuw seizoen. We vertellen je wanneer je het nieuwe seizoen van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt op tv kunt verwachten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt’ keert terug voor seizoen 11

Op dinsdag 16 april 2024 ging seizoen 10 van Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt van start. Deze afleveringen zorgden voor heftige confrontaties. Zo werd in de eerste aflevering Rob Geus geholpen. Zijn foto werd door iemand in Zwitserland op een datingsite gebruikt. Deze persoon deed zich voor als de presentator en begon vervolgens een relatie met zijn slachtoffers. Ook kwam de misdaadjournalist achter een meestervervalster van gesigneerde Harry Potter boeken. Deze fraudeur werd door de halve kunstwereld van Engeland gezocht. In de laatste aflevering werd ook B&B Vol Liefde-kandidaat Marian geholpen.

Het tiende seizoen bestond uit zes afleveringen. Voor het elfde seizoen keert Kees van der Spek met hetzelfde aantal terug op tv. Deze nieuwe afleveringen zullen ‘extra lang’ zijn, namelijk 1,5 uur. De afleveringen uit seizoen 10 duurden een stuk minder lang, doordat de nodige voorbereidingstijd een stuk korter was geworden. De komst van seizoen 11 maakt Kees van der Spek zelf bekend.

Wanneer verschijnt seizoen 11 op tv?

In het bovenstaande Instagram bericht valt te lezen dat we het seizoen in oktober kunnen verwachten. De officiële releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Wel kunnen we een goede gok doen. Het programma verscheen afgelopen seizoen namelijk op dinsdag. Naar alle waarschijnlijkheid verschijnen de afleveringen van seizoen 11 ook op deze dag.

De afgelopen drie jaar ging het seizoen in de tweede week van oktober van start. Dit zou betekenen dat de eerste aflevering op dinsdag 8 oktober 2024 wordt uitgezonden. Dit is echter niet officieel bevestigd, waardoor de gehele maand nog open ligt. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over het programma

Kees van der Spek ontmaskert met de verborgen camera oplichters, fraudeurs, afpersers en andere criminelen. Niet alleen in het buitenland, maar ook op eigen bodem doet Van der Spek spraakmakende onthullingen. Dat leidt soms tot pittige confrontaties met de oplichters.

TitelKees van der Spek: Oplichters Aangepakt
SoortSerie
Jaar2019-
Duur11 seizoenen
TaalNederlands
CategorieMisdaad
PresentatorKees van der Spek

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.