Komt er een ‘The Kardashians’ seizoen 6?

Kim, Khloe, Kris en de anderen zijn terug, want in mei was het tijd voor seizoen 5 van The Kardashians. Iedere donderdag kijk je naar een spiksplinternieuwe aflevering. En dat smaakt natuurlijk naar meer. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: komt er een The Kardashians seizoen 6 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘The Kardashians’ seizoen 6?

Hoewel het zesde seizoen nog niet officieel bevestigd is, zullen we waarschijnlijk geen afscheid hoeven te nemen van de Kardashians. Zo liep hun vorige serie, Keeping Up With The Kardashians, voor maar liefst 20 seizoenen. Ook gaf Hulu vorig jaar aan dat er nog meerdere seizoenen komen. De kans op een seizoen 6 is dus zeer groot. Uiteraard werken we deze pagina bij als we officieel bericht krijgen over een verlenging.

Wanneer komt ‘The Kardashians’ seizoen 6 op Disney+?

Op dit moment is het dus vrij zeker dat er een zesde seizoen komt. Wanneer deze verschijnt, is echter nog niet bekend. We kunnen natuurlijk wel een inschatting maken. Het eerste seizoen verscheen in april 2022, met daarna seizoenen in september 2022, mei 2023 en september 2023. Seizoen 5 volgde in mei 2024. Mocht je favoriete familie dus terugkeren, dan zal dat naar alle waarschijnlijkheid in september van dit jaar zijn.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen. En hieronder bekijk je het uitzendschema van seizoen 5.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag23 mei 2024
2Donderdag30 mei 2024
3Donderdag6 juni 2024
4Donderdag13 juni 2024
5Donderdag20 juni 2024
6Donderdag27 juni 2024
7Donderdag4 juli 2024
8Donderdag11 juli 2024
9Donderdag18 juli 2024
10Donderdag25 juli 2024

Verhaal en trailer van ‘The Kardashians’

In deze serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.