De Kardashians zijn terug! Seizoen 3 van hun realityserie ging vanmorgen van start

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie zijn terug op het kleine scherm. Vorig jaar kwamen zij naar Disney+ met de eerste twee seizoenen van hun nieuwste realityserie The Kardashians, die net als Keeping Up With The Kardashians weer een ontzettende hit werd, en sinds vanmorgen is ook het derde seizoen in volle gang. Je bekijkt nú de allereerste aflevering.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

The Kardashians keerden vandaag terug naar Disney+

We waren met zijn allen al een tijdje aan het wachten op het derde seizoen van The Kardashians en vandaag is het dan eindelijk zover. Was eind november de laatste aflevering van het tweede seizoen nog te zien, een kleine zes maanden later (op 25 mei 2023) kunnen we dus alweer genieten van de perikelen van Kim, Kendall en de rest.

In het derde seizoen zien we weer hoe de Kardashians met het moederschap omgaan en hun eigen imperium steeds meer uitbreiden. Uiteraard levert dit weer de nodige spanningen op.

Op déze dagen kijk je naar ‘The Kardashians’

Eerder liet de familie in een interview met Variety al weten dat er in totaal veertig afleveringen van de serie moeten verschijnen, dus waarschijnlijk staat er ook nog een vierde seizoen op het programma. Leuk! Wil je vanaf vandaag wekelijks klaar zitten voor de heerlijke realityserie, dan kan dat natuurlijk ook. Vanaf 25 mei verschijnt er iedere donderdag een gloednieuwe aflevering. Hieronder hebben we het uitzendschema van het derde seizoen voor je op een rij gezet.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Donderdag25 mei 2023
2Donderdag1 juni 2023
3Donderdag8 juni 2023
4Donderdag15 juni 2023
5Donderdag22 juni 2023
6Donderdag29 juni 2023
7Donderdag6 juli 2023
8Donderdag13 juli 2023
9Donderdag20 juli 2023
10Donderdag27 juli 2023

Meer informatie over de serie

In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.

TitelThe Kardashians
Jaar2022–
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreReality
IMDb4,7 uit 3.100 stemmen
CastKim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Barker, Scott Disick

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.