‘The Kardashians’ is terug op Disney+! Seizoen 2 gaat vandaag van start

Goed nieuws voor fans van Kim, Kris, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie, want de Kardashians zijn vanaf vandaag weer helemaal terug! De eerste aflevering van het tweede seizoen van The Kardashians verschijnt vandaag om 09:00 uur op Disney+. Heel lang zijn de Kardashians trouwens niet weggeweest, want het eerste deel van hun gloednieuwe realityserie werd een paar maanden geleden nog aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd. Nu is het opnieuw zover en kun je iedere donderdag klaar zitten voor een intiem inkijkje in het leven van de beroemde Kardashian- en Jenner-familie.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat het tweede seizoen van ‘The Kardashians’ over

Na Keeping Up With The Kardashians (hier op Viaplay te zien) hoefden we de Kardashians niet heel lang te missen, want in april 2022 waren ze alweer terug met een gloednieuwe realityserie, die in Nederland op Disney+ te zien is. In de laatste aflevering van het eerste seizoen liet de familie bovendien direct weten dat ze ook hierna nog niet weggingen, want in beeld verschenen de veelbelovende woorden: to be continued. En nu is het eindelijk zover! We mogen ons weer opmaken voor meer drama en leren de beroemde familie nog beter kennen.

Wat kunnen we dan van dit seizoen verwachten? In onderstaande trailer kun je zien dat onder meer de bruiloft van Kourtney en Travis voorbij zal komen. Ook zullen er waarschijnlijk beelden van het Met Gala-optreden langskomen en zal Kims (inmiddels ex-)vriend Pete Davidson als het goed is ook te zien zijn. Bekijk hieronder alvast de trailer of kijk nu naar de eerste aflevering op Disney+.

Seizoen 2 van ‘The Kardashians’ is van start gegaan op Disney+

Het is vandaag 22 september 2022 en dat betekent dat het tweede seizoen van de serie gestart is op Disney+. De eerste aflevering is nu te zien, waarna er iedere donderdag een nieuwe aflevering bij zal komen. De verwachting is dat er, net als bij het eerste seizoen, in totaal tien afleveringen zullen verschijnen. Als dat zo is zal het uitzendschema er als volgt uitzien.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Donderdag22 september 202209:00 uur ’s ochtends
2Donderdag29 september 202209:00 uur ’s ochtends
3Donderdag6 oktober 202209:00 uur ’s ochtends
4Donderdag13 oktober 202209:00 uur ’s ochtends
5Donderdag20 oktober 202209:00 uur ’s ochtends
6Donderdag27 oktober 202209:00 uur ’s ochtends
7Donderdag3 november 202209:00 uur ’s ochtends
8Donderdag10 november 202209:00 uur ’s ochtends
9Donderdag17 november 202209:00 uur ’s ochtends
10Donderdag24 november 202209:00 uur ’s ochtends

Meer informatie over de serie

In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera’s weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen. Van de intense druk waaronder ze miljardenbedrijven runnen tot de dolkomische momenten in hun vrije tijd en op school, het is allemaal te zien in deze meeslepende, openhartige serie over liefde en leven in de schijnwerpers.

TitelThe Kardashians
Jaar2022
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreReality
IMDb4,7 uit 2.200 stemmen
CastKim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Barker, Scott Disick

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.