Nieuwe realityserie van de Kardashians binnenkort te zien in Nederland

Disney+ begint het nieuwe jaar meteen met goed nieuws door middel van een leuke aankondiging per video: de Kardashians keren binnenkort terug in een splinternieuwe realityserie! Hulu maakt de serie in de VS, waardoor hij in Nederland op de partnerstreamingdienst Disney+ zal verschijnen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Splinternieuwe realityserie ‘The Kardashians’ door Hulu komt naar Disney+

Op 2 januari 2022 deelde Disney+ wel heel interessante beelden voor Kardashian fans. De onderstaande video wordt vergezeld met de tekst “Nieuw jaar, nieuw begin. 🤍 Tot snel #TheKardashians #DisneyPlus!”.

In de Verenigde Staten zal de nieuwe serie binnenkort worden uitgebracht op Hulu, wat onder The Walt Disney Company valt. Omdat die streamingdienst niet in Nederland te zien is, zal Disney+ de streaming locatie in de lage landen zijn.

Vanaf wanneer is de nieuwe realityserie te zien in Nederland?

Maar dan blijft natuurlijk de vraag: wat is ‘binnenkort’? Streamingdiensten gebruiken deze behoorlijk algemene term toch wel erg vaak om een aankomende release aan te duiden. Kijkers lezen er vaak in dat we luttele dagen of weken hoeven te wachten, terwijl videodiensten vaak maanden bedoelen.

De ervaring leert dat de kans groot is dat we ergens in 2022—waarschijnlijk in de eerste helft van het jaar—kunnen genieten van deze nieuwe realityserie. Hierover is echter nog niets officieel bekendgemaakt door Disney of door de Kardashians zelf.

Dit zijn de Kardashians

Als we het hebben over de Kardashians, dan gaat het vaak over Kim Kardashian West, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian en Kris Jenner. De familie heeft als stel influencers en realitysterren een enorm bereik in de media en werd vooral bekend door hun serie Keeping Up with the Kardashians. Deze liep met 20 seizoenen van 2007 tot en met 2021.


Afbeelding ter illustratie, beeldmateriaal is nog niet beschikbaar