Kijktip: de spannende misdaadthriller ‘Kane’ kijk je nu op Pathé Thuis

Nederlandse filmliefhebbers kunnen zich opmaken voor een spannende toevoeging aan hun kijklijst, want de veelbesproken actiefilm Kane uit 2023 maakte vandaag zijn debuut op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Kane’

Kane volgt het verhaal van Benny, die werkt voor de complexe misdaadbaas Abe. Hij lijdt aan een psychische stoornis, waardoor hij meerdere persoonlijkheden heeft. Als er een bendeoorlog uitbreekt, wordt Abe’s meest dodelijke en onvoorspelbare persoonlijkheid aangewakkerd. Het belooft een waar bloedbad te worden… en Benny zit er middenin.

Dit is het verhaal van de nieuwe film Kane, die in 2023 verscheen. De film zit bomvol spannende actiescènes en sleept je mee in de wereld van de georganiseerde misdaad. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

‘Kane’ is nu vanuit huis te zien

Mocht je benieuwd zijn naar de film, dan kun je sinds woensdag 6 maart terecht op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je de film kunt huren en kopen vanaf €4,99.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Kane en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In de gevaarlijke wereld van de misdaad dient Benny onder Abe, een misdaadbaas met meerdere persoonlijkheden. Wanneer er een bendeoorlog uitbreekt, moet Benny de confrontatie aangaan met de dodelijkste persoonlijkheid binnen Abe: Kane.

TitelKane
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 16 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurBlair Moore
CastTammin Sursok, Jeremy Lindsay Taylor, Nathan Phillips, Jake Ryan

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.