KANE: A Story Recorded in Concert: live kijken op tv en online | Vrijdag 7 juni 2024

In juni staat KANE vijf keer in een bomvolle Ziggo Dome. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor één van de shows? Dan hebben we goed nieuws. Het concert van KANE wordt namelijk op vrijdag 7 juni live uitgezonden. Veel liefhebbers vragen zich dan ook af waar ze het concert van KANE in de Ziggo Dome thuis op tv of online met een live stream kunnen kijken. Hieronder geven wij aan aan of het concert van KANE op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime VideoDisney+SkyShowtimeVideolandViaplayHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Videoland per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met alle titels die in het aanbod van Videoland staan.

Concert van KANE op tv en online kijken

Tien jaar geleden besloten Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen te stoppen met de rockband KANE. De heren keren dit jaar echter terug op het podium voor een reeks concerten in de Ziggo Dome. Op 4, 5, 7, 8 en 9 juni 2024 staat de band in de Amsterdamse concertzaal.

De muziek van KANE is razend populair, waardoor kaarten snel zijn uitverkocht. Gelukkig worden er steeds vaker livestreams verzorgd, waardoor je vanuit je woonkamer je favoriete artiesten kunt zien optreden. Ook bij het concert van KANE is dit het geval. Videoland zal namelijk op vrijdag 7 juni vanaf 20:30 uur voor abonnees een livestream uitzenden. Hierdoor is het gehele concert dus thuis vanaf je bank te volgen.

Het is mogelijk om het concert via de app te kijken of met een Chromecast of Apple TV op het grote scherm te vertonen. Een Videoland-abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand na de eerste gratis proefperiode van twee weken. Ook is er een selectie van films en series te kijken in HD kwaliteit. Buiten het concert om bevat de streamingdienst een groot aanbod van films en series.

Documentaire ‘KANE: A Story Recorded’ op Videoland

De livestream van het concert komt niet helemaal uit de lucht vallen. Eerder bemachtigde Videoland ook al de uitzendrechten voor de documentaireserie KANE: A Story Recorded. In deze serie blikken bandleden Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen terug op het succes van de band en geven zij uitleg waarom ze in 2014 besloten te stoppen.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.