Even voorstellen: dit zijn alle kandidaten van seizoen 1 van ‘Winter Vol Liefde’

Het belooft een hete winter te worden. Vanaf morgen, maandag 18 december, kunnen we namelijk wegzwijmelen bij het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. In de winterse editie van het ongekend populaire B&B Vol Liefde gaan Nederlandse singles die geëmigreerd zijn naar winterse gebieden op zoek naar de liefde van hun leven. Maar wie zijn de kandidaten die zich voor dit seizoen hebben opgegeven? We stellen ze een voor een aan je voor én laten je weten hoe hun ideale droompartner eruit ziet.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Winter Vol Liefde’ gaat binnenkort van start

Na de laatste aflevering van B&B Vol Liefde wist heel Nederland even niet wat ze moesten kijken. Gelukkig kwam al snel het nieuws naar buiten dat er ook een winterse editie aan zit te komen. Deze keer geen zomerse taferelen dus, maar wegzwijmelen bij prachtige sneeuwgebieden.

Op maandag 18 december 2023 om 20:30 uur op RTL 4 verschijnt de eerste aflevering op tv. Vanaf deze datum kun je vier weken lang iedere maandag t/m donderdag genieten van de BBVL-spinoff.

Alle kandidaten van ‘Winter Vol Liefde’

De winterse editie volgt vijf vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Het draait echter niet specifiek om B&B-eigenaren, maar wel om mensen die Nederland hebben verlaten om hun droom na te jagen. We stellen alle kandidaten hieronder aan je voor.

Guido

De eerste kandidaat die we voorstellen is Guido. Hij is 43 jaar en woont in de prachtige natuur van Zweeds Lapland. Niet gek dat deze single gek is op de buitenlucht. Hij heeft geen B&B, maar wel een eigen kampeerterrein waar hij in de zomer tours en activiteiten organiseert. Zo kun je bij Guido terecht om te kanoën, hiken, vissen en bushcraften. We zullen hem in de afleveringen alleen geen tours zien geven. In de winter geeft hij namelijk les op een basisschool. Hij zoekt een spontane vrouw die wel in is voor een avontuurlijke date. Geen standaard drankje op een terras, maar ijsvissen, sneeuwscootertours, elanden spotten en wellicht het Noorderlicht bekijken.

Winter Vol Liefde Guido
Programma: Winter Vol Liefde (2023) | Beeld: RTL

Marco

De tweede deelnemer is de 55-jarige Marco. Hij runt een boetiekhotel in Noorwegen met een ruime tuin en gezellige kampvuurplaatsen. Naast dat hij houdt van hard werken, is de avonturier een echte levensgenieter. Wat hij graag doet? Sneeuwwandelen, huskytochten, ijsbaden, skiën en op pad gaan met zijn Landrover met daktent. Hij zoekt een vrouw die net als hij het avontuur durft aan te gaan.

Winter Vol Liefde Marco
Programma: Winter Vol Liefde (2023) | Beeld: RTL

Edith

Van Zweden en Noorwegen, gaan we door naar Tirol. Daar woont de 51-jarige Edith samen met haar 14-jarige zoon. Ze verhuurt appartementen en verkoopt glamping-chalets. Een onderneemster en harde werkster in hart en nieren. Maar na het werk gaat ze ook graag skiën en houdt ze ervan om te relaxen bij de openhaard. Dit zou ze uiteraard het liefste doen met een leuke man aan haar zijde. En een après-skifeestje zo nu en dan vindt ze ook zeker niet verkeerd.

Winter Vol Liefde Edith
Programma: Winter Vol Liefde (2023) | Beeld: RTL

Saul

In het Zwitserse Riederalp woont de 29-jarige Saul. Hij runt samen met zijn broers een makelaarsbedrijf en geniet met volle teugen van het Zwitserse leven. Hij heeft dan ook een hechte band met zijn vijf broers en ziet ze als zijn beste vrienden. Naast zijn werk geniet Saul van de omgeving en alle winterse activiteiten. Hij is opgegeven door zijn moeder, maar hoopt vurig om de ware liefde te vinden.

Winter Vol Liefde Saul
Programma: Winter Vol Liefde (2023) | Beeld: RTL

Benjamin

Net als Saul werkt ook de volgende kandidaat in Zwitserland. De 26-jarige Benjamin is namelijk werkzaam bij een hotel en restaurant. Zelf woont hij op maar liefst 2.000 meter hoog in een Zwitsers skigebied. Niet gek dat hij zijn dag het allerliefste start op de piste. Hij leeft zijn droom, maar een man aan zijn zijde zou het plaatje compleet maken. Hij zou dan ook heel graag samen met zijn droomprins een leven willen opbouwen in Zwitserland.

Winter Vol Liefde Benjamin
Programma: Winter Vol Liefde (2023) | Beeld: RTL

Verhaal van ‘Winter Vol Liefde’

Dit najaar komt RTL 4 met Winter Vol Liefde (van de makers van B&B Vol Liefde). Deze singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?

TitelWinter Vol Liefde
Jaar2023
SoortSerie
Duur(1 seizoen)
TaalNederlands
CategorieReality, dating
KandidatenGuido, Marco, Edith, Saul, Benjamin

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.