Gerard Butler schiet erop los in actiefilm ‘Kandahar’ (en die stream je nu al)

Als de altijd betrouwbare actieheld Gerard Butler, de regisseur van Angel Has Fallen en de producer van John Wick samenkomen, dan weet je wel een beetje wat je kunt verwachten: keiharde actie en loeispannende scènes. Dit is dan ook precies waarvoor je de nieuwe actiefilm Kandahar op zet. Vanaf vandaag kun je dit vanuit huis doen, want Pathé Thuis voegde hem vanochtend toe.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Kandahar’

Als CIA-agent Tom Harris tijdens een geheime missie een kerncentrale en een vliegveld vernietigt, wordt hij al snel de meest gezochte man in heel Afghanistan. De CIA trekt zijn handen er vanaf en zo komt Harris vast te zitten in vijandelijk gebied. Samen met zijn Afghaanse vertaler Mohammed Doud moet hij op de vlucht voor ISIS én de Taliban, in de hoop op tijd het veilige extractiepunt bij de stad Kandahar te bereiken.

De hoofdrol is dus voor Gerard Butler. Hij wordt bijgestaan door Navid Negahban (Aladdin) en Travis Fimmel (Vikings). Achter de schermen sloegen de regisseur van Angel Has Fallen en de producer van John Wick de handen dus ineen en dit leverde een film op die volgens veel kijkers echt de moeite waard is. Zo vindt 82% van de stemmers op Rotten Tomatoes dit een echte aanrader. Hieronder vind je een greep uit de positieve reacties op social media.

‘Kandahar’ kwam eind augustus op Pathé Thuis

Op donderdag 31 augustus kwam Kandahar naar TVOD-streamingdienst Pathé Thuis. Vanaf deze dag is het mogelijk om de film te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om tot 14 september te wachten en de film dan voor een lagere prijs te huren. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Kandahar en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Na de ontmaskering van zijn geheime missie waarbij hij een kerncentrale en een vliegveld vernietigde, is undercover CIA-agent Tom Harris (Gerard Butler) de meest gezochte man in Afghanistan. Als de CIA hen laat vallen, zitten Harris en zijn Afghaanse vertaler Mohammed Doud vast in vijandelijk gebied. Op de vlucht voor zowel ISIS als de Taliban moeten ze 650 kilometer afleggen naar het veilige extractiepunt bij de stad Kandahar.

TitelKandahar
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurRic Roman Waugh
CastGerard Butler, Olivia Mai Barret, Navid Negahban, Bahador Foladi, Ali Fazal, Travis Fimmel, Elnaaz Narouz
Operation Kandahar trailer (2023) | Binnenkort verkrijgbaar op VOD

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.