Waar kun je de film ‘Kandahar’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Kandahar (2023) online kijken kunnen. Deze keiharde actiefilm met Gerard Butler draait om CIA-agent Tom Harris, die na een geheime missie de meest gezochte man in Afghanistan is. Hij komt vast te zitten in vijandelijk gebied en moet, samen met zijn Afghaanse vertaler, 650 kilometer afleggen. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Kandahar’ (2023) online kijken?

Kandahar was in juni 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien en een paar maanden later ging hij in thuispremière. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Kandahar bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 31 augustus 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Kandahar niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
✔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Kandahar’ (2023)

Na de ontmaskering van zijn geheime missie waarbij hij een kerncentrale en een vliegveld vernietigde, is undercover CIA-agent Tom Harris (Gerard Butler) de meest gezochte man in Afghanistan. Als de CIA hen laat vallen, zitten Harris en zijn Afghaanse vertaler Mohammed Doud vast in vijandelijk gebied. Op de vlucht voor zowel ISIS als de Taliban moeten ze 650 kilometer afleggen naar het veilige extractiepunt bij de stad Kandahar.

Streaming informatie over de film

TitelKandahar
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur
TaalEngels
CategorieActie, Thriller
RegisseurRic Roman Waugh
CastGerard Butler, Olivia Mai Barret, Navid Negahban, Bahador Foladi, Ali Fazal, Travis Fimmel, Elnaaz Narouz

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.