Deze 10 populaire kanalen zijn te zien bij discovery+

Realityshows, kookprogramma’s, documentaires en sport… Je kunt het allemaal bij discovery+ vinden. Op de streamingdienst zijn talloze programma’s van bekende tv-zenders als TLC en Eurosport online terug te kijken. Maar voor welke kanalen kun je nu precies bij dit video on demand-platform terecht? In dit artikel zetten we dit voor je op een rij.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Op discovery+ zijn deze 10 kanalen te zien in Nederland

Op het video on demand-platform discovery+ zijn talloze tv-programma’s, realityshows en documentaires te vinden van wel 10 populaire tv-zenders. Zo kun je deze streamingdienst gebruiken om al je favoriete programma’s van TLC, BBC en Food Network online terug te kijken. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle kanalen die bij discovery+ te streamen zijn en wat voor soort programma’s je hierop kunt vinden.

KanaalSoort programma’s
Animal PlanetProgramma’s over dieren
BBC(Natuur)documentaires
Discovery ChannelWetenschappelijke programma’s en documentaires
Discovery ScienceWetenschappelijke programma’s
Food NetworkProgramma’s over eten en koken
HGTVReality, Woonprogramma’s
ID (Investigation Discovery)True crime
Magnolia NetworkProgramma’s over klussen
MotorTrendLive motorsport en autoshows
TLCLifestyle en reality

Deze zenders zijn allemaal inbegrepen bij het Entertainment-abonnement. Je kunt er ook voor kiezen om sport toe te voegen aan je abonnement en dus het Entertainment & Sport-abonnement af te sluiten. Zo zorg je ervoor dat alle programma’s van de zender Eurosport terug te kijken zijn en kun je kijken naar sporten als wielrennen, tennis, motorsport, golf en meer. Voor het Entertainment-abonnement betaal je €3,99 per maand of €39,99 per jaar, voor het Entertainment & Sport-abonnement €5,99 per maand of €59,99 per jaar. Een vergelijking tussen de twee soorten lidmaatschap vind je hier op de officiële website van discovery+.

Aanbod aan discovery+ Originals

Naast de ruim 2500 programma’s van de bekende tv-zenders, vind je bij discovery+ ook een ruim aanbod aan discovery+ Originals. Dit zijn documentaires, series of programma’s die je nergens anders kunt kijken omdat ze speciaal door de streamingdienst ontwikkeld zijn, zoals Ghost Adventures en Love in the Jungle.

Er zijn ook steeds meer Nederlandse discovery+ Originals in het aanbod te vinden, zoals de razend populaire realityprogramma’s Eating With My Ex: Going Dutch, waarin ex-realitykoppels met elkaar om tafel gaan voor een laatste gesprek, en Daddy Dave, waarin we Dave Roelvink in zijn weg naar het kersverse vaderschap volgen.

Altijd op de hoogte blijven van discovery+?

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het aanbod van discovery+? Dan kun je uiteraard onze website en social media-kanalen in de gaten houden of je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Daarnaast is de Facebook-groep met abonnees misschien iets voor jou. Via de onderstaande pagina kun je kijktips uitwisselen met andere leden van de streamingdienst voor real-life entertainment.

Discovery+ in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.