Waar kun je het Vlaamse programma ‘Kamp Waes’ (2019-) online kijken vanuit Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze het nieuwe seizoen van de serie Kamp Waes (2019-) online kijken kunnen. In het programma volgen vijftien onbekende Vlamingen acht dagen lang een speciale training van de Special Forces Group. Deze elite-eenheid binnen het Belgische leger daagt de kandidaten flink uit. Hieronder geven wij aan aan of deze Vlaamse serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het programma ‘Kamp Waes’ (2019-) online kijken?

De Vlaamse serie Kamp Waes is een titel uit het jaar 2019 in het genre ‘Reality’. Maar waar kun je deze serie uit België eigenlijk online in Nederland kijken? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

📺 NLZIET➡️ Ga meteen naar Kamp Waes bij NLZIET. Omdat Kamp Waes via de Vlaamse zender Één op tv wordt uitgezonden, kun je online live via NLZIET naar het programma te kijken. Overigens is het wel enkel mogelijk om live te kijken, omdat terugkijken niet kan bij deze Vlaamse zender. Het nieuwe seizoen is in januari van start gegaan. Kamp Waes is iedere zondag om 20:00 uur live te kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je 14 dagen gratis.
🔀 VideolandHelaas zijn de seizoenen van Kamp Waes niet opgenomen in het aanbod van streamingdienst. Wel zijn op het moment van schrijven alle seizoenen van Special Forces VIPS: Wie Durft Wint in het aanbod van Videoland opgenomen. Ook het nieuwe seizoen is sinds zondag 28 januari 2024 hier te kijken.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Kamp Waes helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video is de serie Kamp Waes niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.

‘Kamp Waes’ kijken in Nederland

Zoals hierboven beschreven, is het via NLZIET alleen mogelijk om live online naar de afleveringen van Kamp Waes te kijken. Alle acht de afleveringen zijn via de Vlaamse zender Één te kijken. Terugkijken kan dus helaas niet. Een nieuwe aflevering van Kamp Waes wordt iedere zondag om 20:00 uur s’ avonds uitgezonden. In totaal heeft het nieuwe seizoen acht afleveringen.

Ook geeft men soms online aan dat je via de Vlaamse streamingdienst VRT MAX naar programma’s uit België kunt kijken. Helaas geldt dit niet voor alle seizoenen van Kamp Waes. Als je een gratis account aanmaakt, moet je namelijk een adres opgeven. Een Nederlands adres geeft je toegang tot een aantal programma’s, maar niet tot Kamp Waes. Hiervoor moet je een Belgische burgeridentiteit verifiëren of een code ontvangen via een Belgische telefoonnummer. Een aantal mensen vult bij het aanmelden een Belgisch adres in. Ook zij moeten na het aanmaken van een account hun identiteit of Belgische telefoonnummer verifiëren. Het is dus niet mogelijk om via VRT MAX vanuit Nederland naar Kamp Waes te kijken.

Verhaal van ‘Kamp Waes’ (2019-)

Gewone burgers ontdekken samen met Tom Waes de strafste eenheid van het Belgische leger. Ze doorlopen de loodzware opleidingsproeven van de Special Forces.

Streaming informatie over de serie

TitelKamp Waes
Jaar2019-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalVlaams
CategorieReality
PresentatorTom Waes

Synopsis: VRT MAX

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.