Hoe laat en waar kun je ‘Kamp van Koningsbrugge’ online en op tv kijken?

Na drie enorm succesvolle seizoenen is Kamp Van Koningsbrugge vanaf 29 januari 2024 terug, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoe laat en waar komen nieuwe afleveringen van Kamp van Koningsbrugge op tv?

Traditiegetrouw maakt de omroep AVROTROS Kamp van Koningsbrugge en daarom wordt dit programma wekelijks uitgezonden op tv via NPO 1. Iedere maandag om 20:35 uur is het zover en is de nieuwe aflevering te bekijken. Meer van het streamen? Alle afleveringen verschijnen ook direct op NLZIET via NPO Start. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagTv (NPO 1) en NLZIETTijd
1Maandag29 januari 202420:35 uur
2Maandag5 februari 202420:35 uur
3Maandag12 februari 202420:35 uur
4Maandag19 februari 202420:35 uur
5Maandag26 februari 202420:35 uur
6Maandag4 maart 202420:35 uur
7Maandag11 maart 202420:35 uur
8Maandag18 maart 202420:35 uur
9Maandag25 maart 202420:35 uur

Hoe laat komen de afleveringen van Kamp van Koningsbrugge op NLZIET?

In het bovenstaande schema zie je dat de afleveringen van Kamp van Koningsbrugge om 20:35 uur via NPO 1 te zien zijn. Hierdoor kun je via online live tv kijken op NLZIET (via de NPO) de uitzending streamen op dit video on demand-platform. Daarna kun je de aflevering ook door de uitzending gemist-functie terugkijken.

Kamp van Koningsbrugge op Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten

Kamp van Koningsbrugge is een serie van AVROTROS, een publieke omroep. Daardoor zal hij enkel op NLZIET en via NPO Start te zien zijn. Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten in Nederland hebben de uitzendrechten hiervan niet in handen, dus op hun videodiensten kunnen de afleveringen niet gestreamd worden.

✅ NLZIETBij NLZIET is deze serie via de NPO te zien. 👉 Ga meteen naar Kamp van Koningsbrugge op NLZIET.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDe nieuwe streamingdienst heeft Kamp van Koningsbrugge niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ VideolandBij Videoland kun je dit programma helaas niet kijken, al is het vergelijkbare programma Special Forces VIPS er wel te zien.
⛔️ ViaplayAan het aanbod van Viaplay is Kamp van Koningsbrugge niet toegevoegd.

Verhaal en trailer van Kamp van Koningsbrugge

IJzeren discipline en wilskracht zijn nodig om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te kunnen volbrengen. Die van de Special Forces, de best getrainde militaire eenheid van ons land. In Kamp Van Koningsbrugge ondergaan vijftien burgers deze loodzware training. Wie haalt het eind van dit unieke experiment waarbij zowel fysiek als mentaal het uiterste wordt gevraagd? Jeroen van Koningsbrugge is daar om zijn rekruten een hart onder de riem te steken.


Synopsis: AVROTROS