Hoe laat en waar kun je ‘Kamp van Koningsbrugge Special Edition’ online en op tv kijken?

Na twee enorm succesvolle seizoenen verschijnen er vanaf oktober jaar 10 deelnemers aan de start van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition. Voor het eerst worden bekende cursisten, in plaats van onbekende burgers, opgeleid tot commando in de loodzwaretraining van de Special Forces. Je kunt de afleveringen wekelijks op donderdag om 20:35 uur op tv bij NPO 1 zien en vervolgens onder andere online (terug)kijken op NLZIET. In dit artikel vind je waar en hoe laat nieuwe afleveringen te vinden zijn.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoe laat en waar komen nieuwe afleveringen van Kamp van Koningsbrugge Special Edition op tv?

De omroep AVROTROS maakt Kamp van Koningsbrugge Special Edition en zendt dit programma uit op tv via NPO 1. Je kon wekelijks op donderdag om 20:35 uur een nieuwe aflevering kijken. De start van de uitzendingen is op 13 oktober, waarna elke episode onder andere via NPO Start op NLZIET te streamen is. Mocht dit seizoen net als vorige keer opnieuw 9 uitzendingen tellen, dan zou het uitzendschema er als volgt uit komen te zien.

AfleveringWeekdagTv (NPO 1) en NLZIETTijd
1Donderdag13 oktober 202220:35 uur
2Donderdag20 oktober 202220:35 uur
3Donderdag27 oktober 202220:35 uur
4Donderdag3 november 202220:35 uur
5Donderdag10 november 202220:35 uur
6Donderdag17 november 202220:35 uur
7Donderdag24 november 202220:35 uur
8Donderdag1 december 202220:35 uur
9Donderdag8 december 202220:35 uur

Hoe laat komen de afleveringen van Kamp van Koningsbrugge Special Edition op NLZIET?

In het bovenstaande schema zie je dat de afleveringen van Kamp van Koningsbrugge om 20:35 uur via NPO 1 te zien zijn. Hierdoor kun je via online live tv kijken op NLZIET (via de NPO) de uitzending streamen op dit video on demand-platform. Daarna kun je de aflevering ook door de uitzending gemist-functie terugkijken.

Kamp van Koningsbrugge Special Edition op Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten

Kamp van Koningsbrugge is een serie van AVROTROS, een publieke omroep. Daardoor zal hij enkel op NLZIET en via NPO Start te zien zijn. Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten in Nederland hebben de uitzendrechten hiervan niet in handen, dus op hun videodiensten kunnen de afleveringen niet gestreamd worden.

✅ NLZIETBij NLZIET is deze serie via de NPO te zien. 👉 Ga meteen naar Kamp van Koningsbrugge Special Edition op NLZIET.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDe nieuwe streamingdienst heeft Kamp van Koningsbrugge Special Edition niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ VideolandBij Videoland kun je dit programma helaas niet kijken, al is het vergelijkbare programma Special Forces VIPS er wel te zien.
⛔️ ViaplayAan het aanbod van Viaplay is Kamp van Koningsbrugge Special Edition niet toegevoegd.

Kamp van Koningsbrugge Special Edition (serie, 3 seizoenen): verhaal en trailer

IJzeren discipline en wilskracht zijn nodig om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te kunnen volbrengen. Die van de Special Forces, de best getrainde militaire eenheid van ons land. In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition ondergaan tien bekende burgers deze loodzware training.

Wie haalt het eind van dit unieke experiment waarbij zowel fysiek als mentaal het uiterste wordt gevraagd? Jeroen van Koningsbrugge is daar om zijn rekruten een hart onder de riem te steken.

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition

Synopsis: AVROTROS
Afbeelding ter illustratie

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.