‘Kamp van Koningsbrugge’ is vanavond terug en dit seizoen wordt zwaarder dan ooit

Normaal gesproken is het al een pittige kluif, de Special Forces-training die de deelnemers van Kamp van Koningsbrugge moeten doorstaan, maar dit seizoen wordt het nóg zwaarder. Jeroen, Ray en Dai leggen de lat steeds hoger en maken het een flink stuk uitdagender voor de vijftien deelnemers. Benieuwd? De allereerste aflevering bekijk je vanavond om 20:35 uur op NPO 1 en is direct daarna terug te kijken bij NLZIET.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Pittige uitdagingen in seizoen 3 van ‘Kamp van Koningsbrugge’

In oktober zagen we nog hoe een aantal BN’ers alles uit de kast haalden om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te volbrengen. Het Special Edition-seizoen was een uitstapje, want nu zijn we weer terug bij de onbekende Nederlanders. En het seizoen wordt zwaarder dan ooit, zo heeft AVROTROS aan ons laten weten.

Opnieuw moeten de kandidaten discipline, wilskracht en doorzettingsvermogen inzetten om de eindstreep te halen. Zowel fysiek als mentaal moeten ze tot het gaatje gaan, en misschien nog wel meer dan in de andere seizoenen. De basiseisen waren namelijk nog nooit zo streng. We zullen de kandidaten onder meer kilometers lang door ijskoud water zien zwemmen en diep in de nacht tochten zien maken door het heuvelachtige Zuid-Limburg. Wie houdt het tot het einde vol en wie haakt er vroegtijdig af?

Uitzendschema van dit seizoen

Vanavond kun je om 20:35 uur voor de buis gaan zitten, want dan wordt de eerste aflevering van Kamp van Koningsbrugge seizoen 3 uitgezonden. Bevalt het, dan weet je wat je voortaan iedere donderdagavond te doen staat. Tegelijk met de tv-uitzending is de aflevering overigens ook te zien bij streamingdienst NLZIET, voor als je meer van het streamen bent. En al met al levert dit het onderstaande uitzendschema op.

AfleveringWeekdagTv (NPO 1) en NLZIETTijd
1Donderdag25 mei 202320:35 uur
2Donderdag1 juni 202320:35 uur
3Donderdag8 juni 202320:35 uur
4Donderdag15 juni 202320:35 uur
5Donderdag22 juni 202320:35 uur
6Donderdag29 juni 202320:35 uur
7Donderdag6 juli 202320:35 uur
8Donderdag13 juli 202320:35 uur
9Donderdag20 juli 202320:35 uur

Meer informatie over ‘Kamp van Koningsbrugge’

IJzeren discipline en wilskracht zijn nodig om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te kunnen volbrengen. Die van de Special Forces, de best getrainde militaire eenheid van ons land. Wie haalt het eind van dit unieke experiment waarbij zowel fysiek als mentaal het uiterste wordt gevraagd? Jeroen van Koningsbrugge is daar om zijn rekruten een hart onder de riem te steken.

TitelKamp van Koningsbrugge
SoortSerie
Jaar2020–
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorJeroen van Koningsbrugge

Synopsis: AVROTROS

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.