Kameroen – Kaapverdië: live kijken op tv en online | 8 juni 2024 | WK Kwalificatie

In aanloop naar het WK Voetbal van 2026 in Canada, Mexico en de Verenigde Staten is de reeks van kwalificatiewedstrijden al in volle gang. Gelukkig staan er weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Kameroen – Kaapverdië kunt kijken? De partij wordt gespeeld op zaterdag 8 juni 2024 om 15:00 uur in het Ahmadou Ahidjostadion in de stad Yaoundé van het thuisland. Hier vind je of en hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Kameroen – Kaapverdië online kijken: live stream van de wedstrijd op zaterdag 8 juni 2024 om 15:00 uur

De uitzendingen van de WK kwalificatie worden in 2024 door ESPN verzorgd. Ook de rechten voor de match tussen het team uit Kameroen en de tegenstanders uit Kaapverdië op zaterdag om 15:00 uur zijn dus eigendom van de vier zenders van ESPN. Deze sportzenders bepalen vervolgens per wedstrijd of hij in de tv-gids past. De meeste van hun vier kanalen zijn doorgaans betaald bij providers, maar via de streamingdienst CANAL+ kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in elk pakket zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 75+ tv-zenders en meer. Je kunt wedstrijden via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

CANAL+➡️ Kijk meteen Kameroen – Kaapverdië via ESPN bij CANAL+. Deze streamingdienst maakt het mogelijk om zo veel mogelijk wedstrijden van de WK kwalificatie te volgen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen het pakket met tv-zenders. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
OdidoUit de voormalige telecombedrijven T-Mobile en Tele2 is Odido ontstaan, een bedrijf dat nieuwe klanten bij zijn lancering tijdelijk 1 jaar gratis ESPN + Viaplay aanbood als welkomstbonus t.w.v. meer dan 300 euro. Inmiddels krijg je nog steeds €6,95 per maand als combikorting. Hierdoor kun je voordelig deze match en de rest van het uitgezonden seizoen gratis kijken. 👉 Bekijk nu ESPN bij Odido.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, darts en Premier League- en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de WK kwalificatie er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de WK kwalificatie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Kameroen en Kaapverdië tijdens deze wedstrijd in de WK kwalificatie

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de WK kwalificatie. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Kameroen vs. Kaapverdië staat zaterdag om 15:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🇨🇲 Opstelling Kameroen: nog niet bekend

🇨🇻 Opstelling Kaapverdië: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Kameroen vs. Kaapverdië

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor de wedstrijd tussen deze twee ploegen terecht bij ESPN mits deze lineair is uitgezonden. Bij dit video on demand-platform is het namelijk mogelijk om elke match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij CANAL+ uitgelegd wordt. In het overzicht bovenaan dit artikel legden we al uit dat je bij deze streamingdienst tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen het pakket met tv-zenders krijgt.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd doorgaans online te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Kameroen Kaapverdië WK kwalificatie 8 juni 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Wedstrijden van de WK kwalificatie in 2024 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendingen van de WK kwalificatie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft met hiernaast ook onder andere voetbal uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.