Waar kun je de serie ‘Justified: City Primeval’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Justified: City Primeval (2023) online kijken kunnen. Deze gloednieuwe serie is perfect voor Justified-fans en draait uiteraard weer om U.S. Marshal Raylan Givens. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Justified: City Primeval’ (2023) online kijken?

De serie Justified: City Primeval is sinds 6 september 2023 te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga direct naar Justified: City Primeval bij Disney+. Deze serie is een Original van The Walt Disney Company en is dus enkel en alleen op Disney+ te zien. Hier zijn alle acht afleveringen nu te bingen. Ook de originele serie Justified bekijk je hier.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis biedt veel nieuwe films aan, maar series vind je niet in hun aanbod.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Justified: City Primeval nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Justified: City Primeval’ (2023)

Vijftien jaar geleden verliet Raylan Givens het platteland van Kentucky en ondertussen woont hij in Miami. Nu probeert hij een balans te vinden tussen zijn leven als US Marshal en als parttime vader van een 15-jarig meisje. Een onverwachte gebeurtenis op een verlaten snelweg in Florida leidt hem naar Detroit. Daar komt hij in aanraking met Clement Mansell, ook wel bekend als de wilde man uit Oklahoma, een gewelddadige en psychopathische schurk die in het verleden al vaker is ontkomen. Alle drie de personages liggen met elkaar op ramkoers en op een typische Elmore Leonard-manier zal duidelijk worden wie de stad levend zal verlaten.

Streaming informatie over de serie

TitelJustified: City Primeval
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieWestern, Drama, Misdaad
CastTimothy Olyphant, Boyd Holbrook, Aunjanue Ellis-Taylor, Vondie Curtis-Hallm, Adelaide Clemens, Alexander Pobutsky

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.