‘Jurassic World: Dominion’ staat vanaf vandaag op SkyShowtime

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zover: de hitfilm Jurassic World: Dominion staat op SkyShowtime. Met deze film komt de tweede Jurassic-trilogie tot een einde én maken de acteurs uit de eerste drie films ook weer hun opwachting. Leuk!

Twee generaties acteurs in ‘Jurassic World: Dominion’

Het is vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar. In de wereld leven dinosaurussen en mensen naast elkaar en is men nog erg op zoek naar de juiste balans tussen mens en dier. We volgen Maisie, een jong meisje dat samen met Owen en Claire in de bossen leeft. Ze draagt een belangrijk geheim met zich mee en is daardoor het doelwit van een nieuwe tegenstander. Owen en Claire moeten alles op alles zetten om haar te beschermen en krijgen daarbij hulp uit onverwachte hoek.

Jurassic World: Dominion brengt twee generaties acteurs samen. Uiteraard zijn Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Bryce Dallas Howard (The Help) weer van de partij, maar ook de helden uit de eerste trilogie, Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum, maken hun opwachting. Zo is dit de perfecte film voor de fans van het eerste uur. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘Jurassic World: Dominion’ staat vanaf 9 februari op SkyShowtime

SkyShowtime heeft de film op donderdag 9 februari toegevoegd aan haar aanbod. Ook kun je bij de streamingdienst kijken naar Jurassic Park (1993), The Lost World: Jurassic Park (1997), Jurassic Park III (2001) en Jurassic World (2015).

Jurassic World: Dominion is overigens niet de enige nieuwe titel die we in februari op SkyShowtime mogen verwelkomen. Zo gaat op vrijdag 10 februari de gloednieuwe serie Funny Woman in première en verwachten we op dinsdag 28 februari de animatiefilm Minions: The Rise of Gru.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Verhaal en informatie van de film

Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

TitelJurassic World: Dominion
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 27 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb5,6 uit 169.000 stemmen
RegisseurColin Trevorrow
CastChris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, Isabella Sermon

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.