Hitfilm ‘Jurassic World: Dominion’ vanaf vandaag te huur bij Pathé Thuis

Met Jurassic World: Dominion komt het Jurassic-tijdperk tot een einde. Het slotstuk bestaat uit een groots en spectaculair avontuur waarin twee generaties acteurs samenkomen. Deze film verscheen in juni in de bioscopen en is nu ook eindelijk vanuit je eigen thuisbioscoop te bekijken. Vanaf woensdag 19 oktober is het namelijk mogelijk om de film te huren bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Waar gaat ‘Jurassic World: Dominion’ over?

In Jurassic World: Dominion bevinden we ons vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar, in een wereld waarin dinosaurussen overal leven en jagen en er dus een nieuwe balans gevonden moet worden tussen dinosaurussen en mensen. De dochter van Owen Grady en Claire Dearing heeft een belangrijk geheim. Als zij gekidnapt wordt, begint een nieuw spectaculair avontuur.

Het leuke aan dit (voorlopig) laatste deel van de Jurassic-reeks is dat twee generaties acteurs samenkomen. Uiteraard zijn Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Bryce Dallas Howard (The Help) weer van de partij, maar uit de eerste trilogie maken ook Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum hun opwachting. Achter het roer staat Colin Treverrow, de regisseur die eerder ook Jurassic World maakte.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Spectaculaire afsluiting van de tweede Jurassic-trilogie
2️⃣ Met muziek van Oscarwinnaar Michael Giacchino
3️⃣ Terugkeer van oude helden: personages van Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum

‘Jurassic World: Dominion’ is vanaf 19 oktober te huur bij Pathé Thuis

Vanaf vandaag, donderdag 19 oktober 2022, is Jurassic World: Dominion vanuit je eigen thuisbioscoop te zien. De film is nu namelijk beschikbaar bij de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem kunt huren vanaf €4,99 en kopen vanaf €13,99. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Beleef deze zomer het spectaculaire einde van het Jurassic-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden vergezeld door Oscar®-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in Jurassic World: Dominion een groots en adembenemend avontuur gefilmd op diverse mooie locaties over de hele wereld.

Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

TitelJurassic World: Dominion
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 27 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb5,7 uit 138.000 stemmen
RegisseurColin Trevorrow
CastChris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, Isabella Sermon

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.