Pathé Thuis trakteert Jurassic Park-fans op korting, alle delen te zien vanaf €1,99

Voor fans van Jurassic Park wordt het een leuke maand. Niet alleen verschijnt het splinternieuwe deel van de filmreeks, Jurassic World: Dominion (2022), op 9 juni in de bioscoop, ook kun je vanaf donderdag 2 juni met korting alle eerdere delen terugkijken op Pathé Thuis. Met deze toffe kortingsactie, waarbij je de films streamt vanaf €1,99, zorgt de streamingdienst ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden op je bioscoopbezoekje. De actie loopt nog tot en met donderdag 16 juni.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Korting op complete Jurassic Park-reeks bij Pathé Thuis

Als je op 9 juni helemaal voorbereid naar het allernieuwste deel van de Jurassic Park-reeks wilt gaan, kun je vanaf 2 juni hier op Pathé Thuis terecht. Daar kun je de films namelijk tijdelijk vanaf €1,99 huren en profiteer je dus van een aantrekkelijke korting. Met deze fijne traktatie van de streamingdienst kun je al voor een tientje de hele reeks bekijken en je geheugen opfrissen voordat je naar de bioscoop vertrekt.

De Jurassic-franchise bestaat momenteel uit twee trilogieën. Zowel de eerste drie films, Jurassic Park (1993), The Lost World: Jurassic Park (1997) en Jurassic Park III (2001), als de veertien jaar later gestarte trilogie, met Jurassic World (2015) en Jurassic World: Fallen Kingdom (2018), zijn op dit moment niet op streamingdiensten met een abonnement te bekijken. Dit betekent dat je niet op Netflix, Videoland of Disney+ terechtkunt om je in de wereld van de dinosaurussen onder te dompelen. Pathé Thuis biedt je met deze kortingsactie dus een unieke mogelijkheid om toch toegang te krijgen tot de complete franchise. De actie loopt van 2 juni t/m 16 juni.

Trilogie komt tot een einde met ‘Jurassic World: Dominion’

Het nieuwste en voorlopig laatste deel in de franchise, ‘Jurassic World: Dominion’, verschijnt op 9 juni in Nederland in de bioscoop. Hiermee komt de tweede trilogie ook tot een einde. De reeks sluit af met een groots en adembenemend avontuur. Vier jaar na de verwoesting van Isa Nublar leven en jagen dinosaurussen overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen mensen en dinosaurussen moet dus opnieuw worden vormgegeven. Acteurs die we terugzien in de laatste deel zijn onder meer Chris Pratt, Oscar-winnares Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, Lupins Omar Sy en BD Wong.

‘Jurassic World: Dominion’ zal naar verwachting over een tijdje ook op Pathé Thuis te zien zijn. Wanneer je precies voor deze film op de TVOD-streamingdienst terechtkunt, is op dit moment nog niet bekend. Uiteraard brengen wij jullie hiervan op de hoogte, dus houd vooral onze website en social media-kanalan in de gaten.

‘Jurassic World: Dominion’: verhaal en trailer

Beleef deze zomer het spectaculaire einde van het Jurassic-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

TitelJurassic World: Dominion
SoortFilm
Jaar2022
TaalEngels
Duur2 uur en 27 minuten
CategorieAvontuur, Actie
RegisseurColin Trevorrow
Releasedatum9 juni 2022
CastChris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, Isabella Sermon

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.