Netflix cancelt Jupiter’s Legacy na één seizoen

Direct na het verschijnen van de serie wist Jupiter’s Legacy zich naar een eerste plaats in de Netflix Top 10 te boksen. Dikke kans dat jij als Netflix-abonnee de serie hebt bekeken. Dan ben je vast benieuwd of er ook een vervolgseizoen van de superheldenserie zal verschijnen. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Jupiter’s Legacy seizoen 2 op Netflix.

→ Alle Jupiter’s Legacy-boeken van Mark Millar, waar de Netflix-serie op gebaseerd is, vind je hier 📚

Waar gaat het verhaal van Jupiter’s Legacy over?

De eerste generatie superhelden heeft de wereld bijna een eeuw lang veilig gehouden. Nu moeten hun kinderen hun erfenis waarmaken in een episch drama dat decennia overspant en de dynamiek van familie, macht en loyaliteit navigeert.

Titel: Jupiter’s Legacy
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Makers: Steven S. DeKnight
Cast: Josh Duhamel, Ben Daniels, Leslie Bibb
IMDb: 6.9 uit 13.000 stemmen
Bekijk: Stream direct op Netflix

Komt er een Jupiter’s Legacy seizoen 2 op Netflix of is deel 1 het laatste van de serie?

De kansen op een verlenging van Jupiter’s Legacy leken goed. Zo eindigde seizoen 1 in een cliffhanger, behaalde de serie meerdere weken na de release een plek in de Top 10 en is Millarworld, het stripboekenbedrijf van auteur Mark Millar, in 2017 overgenomen door Netflix. Millar trekt zelf nog aan de touwtjes, maar het bedrijf is wel van eigenaar gewisseld. Verder liet de auteur in een interview met ComicBook weten al plannen te hebben voor een tweede deel van de serie.

Helaas werd er in de nacht van 2 op 3 juni 2021 toch slecht nieuws met ons gedeeld in de onderstaande tweet van Millarworld.

Hierin krijgen we te horen dat Mark Millar trots is op wat het team van Jupiter’s Legacy heeft bereikt en dat er nog veel verhaal te vertellen over allerlei karakters is in het universum van Millarworld. Wel is besloten om dat in de vorm van andere series te doen, beginnend met een live action-versie van Supercrooks. Dat betekent ook dat de cast van Jupiter’s Legacy helaas niet terugkeert voor een vervolgseizoen van de serie.

→ Vergelijkbare series met Jupiter’s Legacy vind je hier 🍿