Komt de film Jungle Cruise (2021) op Netflix?

Sinds 30 juli 2021 is de nieuwe film Jungle Cruise op de streamingdienst Disney+ te zien. Met absolute topacteurs als Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Emily Blunt in de hoofdrollen van de avontuurlijke film, is een kijkcijferkanon namelijk in de maak. In onze recensie omschreven we de film al als een soort Pirates of the Caribbean, maar dan van de Amazone. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: komt de film Jungle Cruise (2021) op Netflix?

Staat de Disney-film Jungle Cruise uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Videoland. Dat zal ook in de toekomst niet gebeuren, omdat het gaat om een Original-film van Disney+.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

✅ Disney+: Deze film is sinds 30 juli 2021 met VIP-toegang te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Jungle Cruise bij Disney+.

Voor wie liever niet de eenmalige VIP-toegang bijbetaling van €21.99 doet om nu al naar Jungle Cruise te kijken, hebben we gelukkig alvast goed nieuws. Disney+ heeft ervoor gekozen om de film 3.5 mand na de VIP-lancering beschikbaar te maken voor alle abonnees. Vanaf vrijdag 12 november 2021 zal de film dan ook voor elke abonnee van de streamingdienst beschikbaar zijn. Als je dus niet nu al hoeft te kijken, kun je ook iets meer dan drie maanden wachten en de film zonder VIP-toegang streamen.

Verhaal, details en trailer van Jungle Cruise (2021)

Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Emily Blunt gaan op het het avontuur van hun leven in Disney’s Jungle Cruise. Ga mee op een opwindende tocht door de Amazone met de wijze schipper Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton.

Lily reist van Londen, Engeland naar het Amazonewoud en doet een beroep op Frank’s twijfelachtige diensten om haar stroomafwaarts te begeleiden op La Quila, zijn gammele maar charmante boot. Lily is vastbesloten een oeroude boom te ontdekken met ongeëvenaarde genezende krachten, die de toekomst van de geneeskunde kan veranderen.

Het onwaarschijnlijke duo wordt samen op deze epische zoektocht gedreven en komt talloze gevaren en bovennatuurlijke krachten tegen, die allemaal op de loer liggen in de bedrieglijke schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar naarmate de geheimen van de verloren boom zich ontvouwen, wordt de inzet nog hoger voor Lily en Frank en hun lot – en dat van de mensheid – hangt aan een zijden draadje.

Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 7 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Familie, Fantasy, Komedie
Regisseur: Jaume Collet-Serra
Producenten: John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, Dany Garcia, Beau Flynn
Uitvoerend producenten: Scott Sheldon, Doug Merrifield
Verhaal: John Norville, Josh Goldstein, Glenn Ficarra, John Requa
Scenario: Michael Green, Glenn Ficarra, John Requa
Cast: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Kijken: Bekijk direct op Disney+