Reacties op docuserie ‘All-in: Team Jumbo-Visma’: “Fenomenaal”

Wielerliefhebbers kunnen hun geluk niet op. Naast de vele wedstrijden op de wielerkalender, is op 1 maart 2023 namelijk de gloednieuwe sportdocu ‘All-in: Team Jumbo-Visma’ op Amazon Prime Video verschenen. De zesdelige documentaireserie volgt de wielerploeg tijdens hun succesjaar 2022 en geeft een uniek inzicht achter de succesformule van de ploeg, waardoor ze onder andere de Tour de France wisten te winnen. Fans zijn dan ook laaiend enthousiast over deze nieuwe sportdocumentaire.

Documentaireserie ‘All-in: Team Jumbo-Visma’ is een ware hit onder kijkers

De maand maart begon goed voor alle wielerfanaten, want naast de wedstrijden Strade Bianche en Parijs – Nice kwam ook de gloednieuwe documentaireserie All-in: Team Jumbo-Visma uit op Amazon Prime Video. De docuserie volgt de beste wielerploeg ter wereld (volgens de UCI ranking) tijdens 2022 het gehele jaar achter de schermen. Een slimme zet, want tijdens dit jaar weet het team onder andere de felbegeerde Tour de France te winnen. Alles wordt vastgelegd op camera, waaronder ook het privéleven van de kopmannen Wout van Aert, Tom Dumoulin, Jonas Vingegaard en Primož Roglič. Je volgt als kijker alles wat je te weten wilt komen rondom de koersen, waardoor niets geheim blijft en we een uniek inzicht krijgen in de succesformule van de ploeg. Hieronder bekijk je direct de trailer.

All-in: Team Jumbo-Visma 🚴🏽‍♂️ | Officiële Trailer | Prime Video NL

Eerste reacties van Amazon Prime Video-abonnees op ‘All-in: Team Jumbo-Visma’

Kijkers hebben genoten van de afleveringen van de documentaireserie en zijn onder de indruk van de manier waarop het team van Jumbo-Visma een inkijk geeft tijdens de vele koersen. Het is dan ook niet gek dat de docuserie met een 8.2 gemiddeld een hoog IMDb-cijfer te pakken heeft, al is het uit 119 stemmen. Veel kijkers zijn te spreken over de wijze waarop zowel de professionele als privélevens van de kopmannen in beeld is gebracht, waarbij het einde van de carrière van profwielrenner Tom Dumoulin rauw en kwetsbaar is neergezet. Het is daarom volgens hen niet alleen de moeite waard om te kijken als je van wielrennen houdt, maar ook vooral als je de sport nog niet volgt of beter wil leren kennen. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Sportdocumentaire over Team Jumbo-Visma is nog niet in het buitenland te streamen

De belangrijkste vraag van veel fans toen de documentaireserie verscheen is hoe deze in het buitenland te streamen is. Alle afleveringen zijn namelijk op dit moment alleen nog in de Benelux te bekijken, waardoor veel fans nog niet kunnen genieten van alle hoogtepunten uit het succesjaar 2022 van Team Jumbo-Visma. Dit leidden dan ook tot veel teleurgestelde reacties van liefhebbers wereldwijd, die het liefst gisteren nog aan de serie waren begonnen.

Voor al deze wielerfanaten is er gelukkig goed nieuws, want voor ieder probleem is een mogelijke oplossing. Je kunt namelijk proberen om je huidige locatie aan te passen in de instellingen van je account. Dit doe je door naar je account te gaan en te klikken op ‘content en apparaten beheren’. Vervolgens ga je naar voorkeuren, waar je de knop ‘land/regio instellingen’ ziet zodat je je huidige land kunt aanpassen. Let op: je voorkeuren en aanbod wijzigen dan voor je gehele account.

Meer informatie over de docuserie

TitelAll-in: Team Jumbo-Visma
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDocumentaire, Sport
WielrennersOnder andere Wout van Aert, Tom Dumoulin, Jonas Vingegaard, Primož Roglič en andere teamleden

Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.