Waar kun je de documentaire ‘All-in: Team Jumbo-Visma’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de zesdelige documentaire ‘All-in: Team Jumbo-Visma’ (2023) online kijken kunnen. De sportdocumentaireserie volgt deze wielerploeg achter de schermen tijdens hun succesjaar 2022, waarin ze onder andere de felbegeerde Tour de France wisten te winnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘All-in: Team Jumbo-Visma’ (2023) online kijken?

All-in: Team Jumbo-Visma ging in maart 2023 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de documentaireserie per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar All-in: Team Jumbo-Visma bij Amazon Prime Video in Nederland. Alle zes de afleveringen staan exclusief online op dit video on demand-platform. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
🛒 Amazon.nlGelijktijdig met de lancering van de documentaireserie heeft Jumbo-Visma ook een fonkelnieuwe brandstore gelanceerd met 40 eigen producten, waaronder wielerkleding, bidons, mokken en een exclusief voor Amazon ontwikkeld Jumbo-Visma shirt. 👉 Bezoek direct de speciale en gloednieuwe Jumbo-Visma brandstore op Amazon.nl
⛔️ Disney+Ook de streamingdienst van The Walt Disney Company heeft All-in: Team Jumbo-Visma helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze docuserie jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze documentaire niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘All-in: Team Jumbo-Visma’ (2023)

De sportdocumentaireserie All-in: Team Jumbo-Visma volgt de (volgens UCI ranking) beste wielerploeg ter wereld gedurende een jaar achter de schermen. Het ongekende succesjaar van 2022, waarin de ploeg onder andere de felbegeerde de Tour de France wint, wordt vastgelegd op camera zonder iets verborgen te houden voor de kijker, wat een uniek inzicht geeft in de succesformule van de ploeg. Kopmannen Wout van Aert, Tom Dumoulin, Jonas Vingegaard en Primož Roglič zijn niet alleen op de fiets en rondom de koers te zien, maar ook in hun privéleven. Het resultaat is een onthullende docuserie met felle discussies in de bus, twijfels op de hotelkamer, de pijn van verliezen en de zoete smaak van winnen.

Het verhaal begint bij het trainingskamp eind 2021, waarin sportief directeur Merijn Zeeman de basis legt om tweevoudig Tour-winnaar Tadej Pogačar van de troon te stoten. De kijker is vanaf het eerste moment betrokken bij de voorbereidende koersen en hoogtestages, waarin van binnenuit zichtbaar wordt hoe de grootste ambitie van de ploeg, de Tour de France winnen, wordt waargemaakt. Ondanks dat de ervaren Primož Roglič de aangewezen man is om het gele tricot te veroveren, is het juist zijn leerling Jonas Vingegaard die de grootste wielerwedstrijd ter wereld uiteindelijk weet te winnen. Wout van Aert maakt het succesverhaal compleet door ook nog de puntentrui mee naar huis te nemen. Dit is de eerste keer in 25 jaar dat een ploeg zowel de gele als de groene trui mee naar huis neemt en bovendien wint het team ook nog de bolletjestrui én zes etappes.

Streaming informatie over de serie

TitelAll-in: Team Jumbo-Visma
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieDocumentaire, Sport
WielrennersOnder andere Wout van Aert, Tom Dumoulin, Jonas Vingegaard, Primož Roglič en andere teamleden


Synopsis: Amazon Prime Video