Jumanji: The Next Level (2019) staat nu op Netflix

Opnieuw knalt Netflix een waanzinnige en erg recente topfilm het Nederlandse aanbod in! Sinds dinsdag 29 september 2020 is namelijk de gloednieuwe film Jumanji: The Next Level uit 2019 op de streamingdienst te zien. Bekijk hieronder het verhaal, de cast en de trailer van de film. Veel kijkplezier!

Jumanji: The Next Level (2019) op Netflix Nederland

Onder de nieuwe films en series op Netflix in september valt niet alleen Harry Potter-film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, het tweede seizoen van Undercover en het vijfde seizoen van Jane The Virgin, maar ook deze gloednieuwe Jumanji-film uit 2019. Heb je zin in een flinke portie avontuur en humor met acteurs als Dwayne ‘The Rock’ Johnson en Kevin Hart? Maak je met het verhaal en de trailer hieronder dan helemaal klaar voor de nieuwste toevoeging aan je kijklijst!

Verhaal

De bende is terug, maar het spel is veranderd. Als ze terugkeren naar Jumanji om een van hun eigen mensen te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze verwachten. De spelers zullen onbekende en onontgonnen delen moeten trotseren, van de dorre woestijnen tot de besneeuwde bergen, om aan het gevaarlijkste spel ter wereld te ontsnappen.

Trailer

Bekijk nu de trailer van deze volgende film in de Jumanji-reeks uit 2019.


Details van de film

Titel: Jumanji: The Next Level
Soort: Film
Jaar: 2019
Duur: 2 uur en 3 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie
IMDb: 6.7 uit 172,510 stemmen
Regisseur: Jake Kasdan
Schrijvers: Jake Kasdan, Jeff Pinkner
Cast: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.