Waar kun je de film ‘Juf Braaksel en de Magische Ring’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Juf Braaksel en de Magische Ring (2023) online kijken kunnen. Deze komedie is gebaseerd op een boek van Carry Slee en draait om een school die geterroriseerd wordt door Juf Brakel. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Juf Braaksel en de Magische Ring’ (2023) online kijken?

Juf Braaksel en de Magische Ring was in december 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Juf Braaksel en de Magische Ring bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 28 maart 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Juf Braaksel en de Magische Ring niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxJuf Braaksel en de Magische Ring is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Juf Braaksel en de Magische Ring’ (2023)

Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi (Djamila). Maar dan wordt de vreselijke juf Brakel (Nicolette van Dam) directeur die allerlei regels verzint: geen telefoons, verjaardagen mogen niet meer gevierd worden en trakteren is ten strengste verboden. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel. Ze bedenken een plan om van haar af te komen, terwijl Lotte ook nog een geheim heeft dat moet worden opgelost. Kan de magische ring van Juf Evi daarbij helpen?

Streaming informatie over de film

TitelJuf Braaksel en de Magische Ring
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 36 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie, Familiefilm
RegisseurAram van de Rest
CastNicolette van Dam, Djamila, Lily Richardson, Kraantje Pappie, Juvat Westendorp, Carolina Dijkhuizen, Flint de Man, Anna Broekmaat, Svenn van der Kruit

Synopsis: Splendid Film

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.