Waar kun je ‘Judeska in de TBS-kliniek’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze het theaterstuk Judeska in de TBS-kliniek (2022) online kijken kunnen. Deze theatershow laat zien hoe Judeska in de tbs-kliniek wordt opgenomen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Judeska in de TBS-kliniek’ (2022) online kijken?

Judeska in de TBS-kliniek was in december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Judeska in de TBS-kliniek bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film sinds kort te zien voor een prijs vanaf €4,99. Maar als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Judeska in de TBS-kliniek niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxJudeska in de TBS-kliniek is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Judeska in de TBS-kliniek nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Judeska in de TBS-kliniek’ (2022)

In deze theatershow wordt Judeska, na de zoveelste aanvaring met de wet, in de tbs-kliniek opgenomen. Ze moet noodgedwongen op zoek gaan naar zichzelf, maar Judeska kan er absoluut niet tegen om verteld te worden wat ze moet doen.

Judeska in de TBS-Kliniek | Officiële trailer

Streaming informatie over de film

TitelJudeska in de TBS-kliniek
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurJandino Asporaat
CastJandino Asporaat, Murth Mossel, Alpha Oumar Barry, Davy Eduard King

  • Staat of komt de film ‘Judeska in de TBS-kliniek’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Judeska in de TBS-kliniek. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Judeska in de TBS-kliniek’?

    De grootste rollen in de komedie Judeska in de TBS-kliniek worden vertolkt door Jandino Asporaat, Murth Mossel, Alpha Oumar Barry en Davy Eduard King.


Synopsis: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.