Waar kun je de film ‘Joy Ride’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Joy Ride (2023) online kijken kunnen. In deze komedie vertrekt Audrey naar China om een belangrijke zakelijke deal te sluiten, maar moet ze daarvoor eerst op zoek naar haar biologische moeder. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Joy Ride’ (2023) online kijken?

Joy Ride was in juli 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Joy Ride bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 29 september 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Joy Ride niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxJoy Ride is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Joy Ride’ (2023)

Wanneer Audrey, een succesvolle advocaat, in China is om een belangrijke zakelijke deal te sluiten, blijkt dit te vallen of staan bij een kennismaking met haar biologische moeder. Alleen weet Audrey niet wie dat is… Samen met haar losbandige vriendin Lolo, studievriendin Kat, die een Chinese soapster is geworden, en Deadeye, Lolo’s excentrieke nicht, start ze een zoektocht die uitmondt in een epische, hilarische en onvergetelijke ervaring die hen door Azië voert.

JOY RIDE Trailer 2 (2023)

Streaming informatie over de film

TitelJoy Ride
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 32 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurAdele Lim
CastStephanie Hsu, Ashley Park, Sherry Cola

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Joy Ride’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Joy Ride. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Joy Ride’?

    De grootste rollen in Joy Ride worden vertolkt door Stephanie Hsu, Ashley Park en Sherry Cola.


Synopsis: Just Entertainment

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.