Waar kun je de podcast ‘Joshua & Splinter in therapie’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast Joshua & Splinter in therapie luisteren kunnen. In deze podcast krijg je een intiem inkijkje tussen de oren van schrijver Splinter Chabot en zanger Joshua Nolet. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 60 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode tijdelijk verviervoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Joshua & Splinter in therapie’ luisteren?

Door de introductie van een nieuwe audiostreamingdienst in Nederland is er een groot aanbod van Podimo podcasts tot de beschikking van de luisteraar gesteld, ook deels met entertainmentproducties. Daar maakt tevens Joshua & Splinter in therapie met Joshua Nolet en Splinter Chabot als Original onderdeel van uit. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar Joshua & Splinter in therapie kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar Joshua & Splinter in therapie bij Podimo. Hier kun je exclusief naar alle afleveringen van deze podcast luisteren. Een abonnement kost standaard de eerste 14 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk verviervoudigd tot 2 maanden gratis luisteren.
SpotifyMomenteel kun je niet via Spotify luisteren naar Joshua & Splinter in therapie en daarnaast worden de nieuwe episodes er ook niet uitgezonden.
Apple PodcastsOok bij Apple Podcasts kun je geen afleveringen van deze productie vinden.
Google PodcastsVia Google Podcasts stream je tevens niet Joshua & Splinter in therapie.

Verhaal van de podcast ‘Joshua & Splinter in therapie’

Een jaar lang praatten schrijver Splinter Chabot en zanger Joshua Nolet onder begeleiding van psychiater Femke Verduin openhartig over persoonlijke obstakels, angsten en overwinningen. Femke houdt niet alleen Joshua en Splinter, maar ook de luisteraar een spiegel voor. Hoe beïnvloeden onze mentale hindernissen ons leven? En hoe kun je daar het beste mee omgaan?

Streaming informatie over de podcast

TitelJoshua & Splinter in therapie
Jaar2022-
SoortPodcast
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieEntertainment, Persoonlijke verhalen & gesprekken, Cultuur & Vrije Tijd, Gezondheid & Persoonlijke Ontwikkeling
PresentatorenJoshua Nolet, Splinter Chabot

Synopsis: Podimo