Waar kan ik naar de bekendmaking van het Eurovisie Songfestival-nummer van Joost Klein kijken?

Op donderdag 29 februari maakt Joost Klein zijn nummer voor het Eurovisie Songfestival bekend. Hij zal die dag live te gast zijn bij een speciale uitzending van Arjen Lubach. Veel mensen vragen zich af hoe ze naar de bekendmaking van het Eurovisie Songfestival-nummer tijdens De MiddagAvondshow met Arjen Lubach op tv en online kijken kunnen op 29 februari 2024. In dit artikel geven wij aan of de speciale uitzending op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtimeVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het programma eventueel ook vertoont.

Waar kun je de bekendmaking van het Eurovisie Songfestival-nummer van Joost Klein online kijken (op 29 februari 2024)?

Op donderdag 29 februari maakt Joost Klein om 16:45 uur zijn nummer van het Eurovisie Songfestival in De MiddagAvondshow met Arjen Lubach bekend. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van deze speciale uitzending.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De MiddagAvondshow met Arjen Lubach op NPO 1 bij NLZIET. De MiddagAvondshow met Arjen Lubach wordt om 16:45 uur op NPO 1 uitgezonden. Omdat het programma op tv te zien is, is deze ook direct online te volgen via NLZIET. Je kijkt nu de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoHet is niet mogelijk om bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, naar De MiddagAvondshow met Arjen Lubach te kijken
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar live tv te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen live tv kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de bekendmaking van het Eurovisie Songfestival-nummer van Joost Klein jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeVia de gloednieuwe streamingdienst kun je geen live tv kijken.
⛔️ VideolandOmdat het programma niet door RTL op tv wordt uitgezonden, is het programma niet in het aanbod van Videoland opgenomen.

Tv-zender die de bekendmaking van het Eurovisie Songfestival-nummer van Joost Klein uitzendt

Joost Klein zal op donderdag 29 februari live te gast zijn bij De MiddagAvondshow met Arjen Lubach. Het programma gaat om 16:45 uur op NPO 1 van start, waardoor het online te zien is op NLZIET. In de speciale uitzending zal Joost Klein voor het eerst zijn nummer Europapa aan de wereld laten horen en zijn videoclip laten zien. Ook zal Arjen Lubach hem vragen stellen over het nummer en alle voorbereidingen rondom het Eurovisie Songfestival. Om 16:55 uur is vervolgens de videoclip op het YouTube-kanaal van het Eurovisie Songfestival te zien.

➡️ Ga meteen naar De MiddagAvondshow op NPO 1 met Arjen Lubach bij NLZIET.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.