Joop & Jake bij Temptation Thirstday: “Er is wel meer gebeurd dan alleen zoenen”

Elke week ontvangen Fawry Not Sawry en René Watzema van RUMAGTV in hun studio verleiders en deelnemers van het Videoland-realityprogramma Temptation Island: Love or Leave. Deze week vertellen Joop en Jake in een nieuwe uitzending van Temptation Thirstday wat ze allemaal hebben meegemaakt.

Joop en Jake komen langs bij Temptation Thirstday: “Er is wel meer gebeurd dan alleen zoenen”

Deze week hebben RUMAGTV-presentatoren Fawry Not Sawry en René Watzema weer twee nieuwe verleiders uitgenodigd voor de uitzending van Temptation Thirstday. Joop en Jake vertellen van alles over de perikelen die zich in de villa’s van Temptation Island: Love or Leave hebben afgespeeld.

Temptation Thirstday van RUMAGTV

Elke week komen er bij RUMAGTV deelnemers van het populaire Videoland-realityprogramma Temptation Island: Love or Leave langs om na te praten over de nieuwste aflevering. Zo hebben ze inmiddels al eens Koen en Deborah in de studio gehad die graag wat kwamen vertellen over het moment dat zij het programma moesten verlaten. Daarnaast vertelde Shallie dat iemand in de villa een SOA heeft, maakte Presley duidelijk dat Nico een geheim had en liet Kim weten dat er thuis een andere vrouw op Bert wacht. Elke zondag verschijnt er een nieuwe aflevering van het RUMAGTV-programma Temptation Thirstday online op hun YouTube-kanaal.

Meer informatie over ‘Temptation Island: Love or Leave’

Vier koppels proberen in het zonnige Italië te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

TitelTemptation Island: Love or Leave
Jaar2020
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
GenreReality
PresentatorenMonica Geuze, Kaj Gorgels, Viktor Verhulst

Video: RUMAGTV
Synopsis: Videoland