Waar kun je ‘De Joodse Raad’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In maart is er een nieuwe Nederlandse serie op de buis verschenen: De Joodse Raad. We volgen het verhaal van David Cohen en Abraham Asscher, voorzitters van de Joodse Raad tijdens de Tweede Wereldoorlog. Misschien wil je dit wel zien, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘De Joodse Raad’ online kijken?

De Joodse Raad verscheen op zondag 10 maart op de buis. Vijf weken lang kun je iedere zondagavond een aflevering kijken op NPO 1 om 21:25 uur. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Joodse Raad bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Ook kun je nu al het hele seizoen vooruitkijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft De Joodse Raad niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van De Joodse Raad en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘De Joodse Raad’

In de vijfdelige serie De Joodse Raad wordt het aangrijpende verhaal verteld van vader en dochter Cohen. David Cohen (gespeeld door Pierre Bokma) was samen met Abraham Asscher (Jack Wouterse) voorzitter van de raad. David en zijn dochter Virrie Cohen (Claire Bender) proberen beiden op hun eigen manier zo goed mogelijk om te gaan met het kwaad dat hun gemeenschap bedreigt. Maar hierdoor dreigen ze elkaar juist te verliezen.

Streaming informatie over de serie

TitelDe Joodse Raad
Jaar2024
SoortSerie
Duur5 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastPierre Bokma, Claire Bender, Jack Wouterse, Monic Hendrickx, Ellie de Lange, Malou Gorter, Tanya Zabarylo, Simone Giel, Nick Janmaat, Emma-Rose Thompson

Synopsis: EO

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.