Komt er een seizoen 2 van de Nederlandse serie ‘De Joodse Raad’?

Sinds kort kijken fans van oorlogsseries naar De Joodse Raad op NPO 1. Iedere zondag verschijnt er een splinternieuwe aflevering, maar je kunt het eerste seizoen ook nu al compleet bingen op NLZIET en NPO Plus. Met maar vijf afleveringen heb je het waarschijnlijk zó bekeken. Dan is het wel handig om te weten of er nog meer komt. Oftewel: komt er een De Joodse Raad seizoen 2? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Komt er een ‘De Joodse Raad’ seizoen 2?

Mocht je de eerste afleveringen van De Joodse Raad direct gebinged hebben, dan wil je misschien wel weten of er nog een tweede seizoen komt. Helaas is dat op dit moment nog niet bekend. In principe lijkt het verhaal na de eerste vijf afleveringen wel klaar, maar dit is nog niet zeker en de EO heeft de serie nog niet officieel gecanceld. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Wanneer komt ‘De Joodse Raad’ seizoen 2 op tv?

Op dit moment weten we dus nog niet óf er een De Joodse Raad seizoen 2 komt en is het dus ook nog niet bekend wanneer het eventueel zou verschijnen. Tot we meer weten kun je wél iedere zondag klaar zitten voor een nieuwe aflevering. De uitzendingen vinden plaats om 21:25 uur op NPO 1. Meer van het streamen? Dan kun je de uitzending direct terugkijken op NLZIET via NPO Plus of alle afleveringen vooruitkijken. Het uitzendschema van het seizoen hebben we hieronder op een rijtje gezet.

AfleveringTitelWeekdag (tv + NLZIET)Datum (tv)Datum (NLZIET)
1“De burgemeesters van Joods Amsterdam”Zondag10 maart 202410 maart 2024
2“De gele vlek”Zondag17 maart 202410 maart 2024
3“De Jodendictator”Zondag24 maart 202410 maart 2024
4“De langste nacht”Zondag31 maart 202410 maart 2024
5“De kleine Shoah”Zondag7 april 202410 maart 2024

Verhaal en trailer van de serie

In de vijfdelige serie De Joodse Raad wordt het aangrijpende verhaal verteld van vader en dochter Cohen. David Cohen (gespeeld door Pierre Bokma) was samen met Abraham Asscher (Jack Wouterse) voorzitter van de raad. David en zijn dochter Virrie Cohen (Claire Bender) proberen beiden op hun eigen manier zo goed mogelijk om te gaan met het kwaad dat hun gemeenschap bedreigt. Maar hierdoor dreigen ze elkaar juist te verliezen.


Synopsis: EO

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.